Jedan od najčešćih razloga sprječive sljepoće u djece je nedostatak vitamina A. Nažalost, ovakvi slučajevi sljepoće djece u svijetu se broje u milijunima. Vitamin A je ključan za pravilan rast, razvoj i imunitet djece te ga je potrebno osigurati u ugroženim područjima kako bismo postigli ljepši i pravedniji svijet

UNICEF oduvijek brine o djeci jer su ona naše najvrjednije blago. Potrebno ih je njegovati i podupirati te im dati priliku da rastu zdravi i jaki.  L‘OCCITANE pak, oduvijek brine o osjetilima te redovito podupire dobrotvorne projekte za vid, globalno u okviru L’OCCITANE Zaklade i lokalno u svojim trgovinama.

L’OCCITANE i UNICEF sklopili su trogodišnje partnerstvo s ciljem sprječavanja dječje sljepoće kroz program suplementacije vitamina A. Ovim partnerstvom obuhvaćaju Boliviju, Mjanmar i Papuu Novu Gvineju, s jedinstvenim ciljem – očuvanje vida čak 1,7 milijuna* djece od 2017. do 2019. godine.

SAPUN KOJI MAMI OSMIJEH

Prodajom novodizajniranog Dobrotvornog sapuna u 2019. godini, L’OCCITANE potiče svoje kupce da doprinesu UNICEF-ovim programima suplementacije vitamina A. Ovogodišnji dizajn obučen je u vesele, šarene boje s nasmijanim licima koja nose naočale. To prenosi veselu poruku da je na ovaj jednostavan način moguće na dječja lica izmamiti osmijeh i učiniti njihov život sretnijim.

Ovaj sapun odličan je i za najosjetljiviju kožu te svojom svilenkastom pjenom kožu ostavlja predivno mekom i decentno mirisnom. Što ih više kupite, to ćete više pomoći UNICEF-u u borbi protiv sprječive sljepoće i promijeniti živote više djece.

1 kupljeni sapun = 1 godina vitamina A za 3 djece**.

100 % prihoda*** od prodaje ovog sapuna donirano je programima suplementacije vitamina A.

Dobrotvorni sapun Unicef u prodaji je u L’OCCITANE trgovinama u Hrvatskoj i web trgovini www.loccitane.hr od 1. veljače 2019. do isteka zaliha, po cijeni od 40,20 kn (50 g).