Otkrijte ili ponovno otkrijte À la rose i l’Homme À la rose, dvije parfemske vode nastale iz iste inspiracije i težnje: dati muškarcima i ženama moć da nose suvremenu ružu. Mirisi unutar ovog dua međusobno se nadopunjuju svojom prirodnom svježinom, odvažnom kompozicijom i neskrivenom senzualnošću

À la rose, lansiran 2014. godine, danas je jedan od legendarnih mirisa Maisona, slavi žene s nepokolebljivim žarom. Ni jedna bočica ne sadrži manje od 400 ruža – 250 ruža Centifolia iz Grassea s cvjetnim notama nalik medu i 150 damašćanskih ruža iz Bugarske, koje daju note svježe kruške i naglasak na ličiju. 

Maison Francis Kurkdjian A la rose

Kako bi se oslobodio mnogih klišeja koji okružuju ružu, cvijet koji se ponekad smatra staromodnim, Francis Kurkdjian stvorio je akord cvijeta ljubičice i magnolije koji srednje note prožima punoćom i velikodušnošću. U baznim notama, drvenasto-cedarsko-mošusni akord stapa se s ružama Centifolia kako bi proslavili suvremenu, senzualnu ženstvenost koja se ne klanja ničemu…

Maison Francis Kurkdjian À la rose
Maison Francis Kurkdjian À la rose

Razvijajući se s društvom u potrazi za modernošću i slobodom, Francis Kurkdjian nudi svoju osobnu interpretaciju ruže za muškarce u odvažnoj parfemskoj vodi. L’Homme À la rose dokazuje da ruže mogu biti bez spola u odi slobodi koja mijenja nove kodove muškosti.

Maison Francis Kurkdjian l’Homme À la rose À la rose
Maison Francis Kurkdjian l’Homme À la rose À la rose

Iznimno svježe i zelene gornje note obuhvaćaju akord grejpa s esencijom damašćanske ruže iz Bugarske. Prati ih drvenasti i ružičasti akord koji unosi vertikalnost u kompoziciju. Konačno, drveno-jantarne donje note uveličavaju miris dajući mu nepogrešivo muški mirisni potpis.