Vaša beauty kolekcija uskoro će postati još zanimljivija. Naime, Opposite, iza kojeg omiljeni domaći Skincare CEO i osnivačica Skintegre, Jelena Skendžić Ratkajec, pokrenuo je online trgovinu

Nakon nešto više od pola godine i uspjeha jedinstvene beauty lokacije u Draškovićevoj 54, Opposite je otišao i nekoliko koraka dalje te svojim kupcima ponudio i obogaćenu ponudu dostupnu na www.opposite.hr.

Opposite trgovina u Draškovićevoj ulici

Otvaranjem online trgovine Opposite iznova potvrđuje poziciju inovatora i predvodnika, nudeći svojim kupcima mogućnost kupnje iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma.

Asortiman je od samih početaka ovog projekta ono čemu se posvetilo najviše pažnje te tako i na online adresi možete pronaći odabrani asortiman proizvoda za njegu lica, tijela i kose: ciljane tretmane koji adresiraju vaše dermatološke probleme, prehrambene suplemente, najbolje dodatke za njegu vas i vaše bebe, ali i poneke specifične proizvode s pričom koji su vrijedni pozornosti.

Tako se uz Skintegrine bestellere pridružio i prestižni francuski brand koji brine vašem mikrobiomu.- Gallinée. Osim njega od sada možete upoznati i mladi brend fokusiran na žensko zdravlje – Ruby Cup, održive proizvode za njegu kose talijanskog branda Davines te prepoznati domaći brend dodataka prehrani Almagea. Jelena Skendžić Ratkajec vidjela je priliku u “drugačijem“:

“Vjerujem u pružanje prilike i vjetra u leđa brendovima koji se dokazuju svojim neprestanim ulaganjem u istraživanje i razvoj, brendovima koji kvalitetom drže standard i brendovima koji počivaju na dobrom poslovnom modelu koji u prvi plan stavlja dobrobit čovjeka, okoliša i naše zajedničke budućnosti. Kao tvrtka koja i sama počiva na takvim temeljima, u odabranim brendovima vidim partnerstvo, inspiraciju i zajedništvo.” 

Bez obzira na to birate li i dalje standardni način kupnje poput onoga u Draškovićevoj 54 ili pak više volite kupovati u nekoliko klikova na www.opposite.hr, Opposite tim planira zadržati svoje mjesto u pronalaženju najnovijih, najinovativnijih brendova u industriji, ali stavljajući naglasak prvenstveno na edukaciju i savjetovanja u odabiru njege za pojedinca.

 

Foto: Sanja Jagatić