Nastavno na našu misiju koja se proteže iz aktualnog tiskanog beauty izdanja Grazije, pronaći proizvode koji samo naglašavaju prirodnu ljepotu i daju taj autentičan i svježi look, kao ultimativnu make-up liniju pronašli smo Chanel Les Beiges!

S Les Beiges, Lucia Pica, globalna CHANEL kreativna direktorica za make-up i boje, nastavlja svoju potragu za ovim prozračnim teksturama. U suradnji sa CHANEL Studijom za kreiranje make-upa i CHANEL Istraživanjima, ona pruža originalno viđenje tena u 2019. godini i vodi nas dalje od pigmenta. Po prvi put, mikrofluidna tehnologija – koja se već upotrebljava u izradi proizvoda za njegu kože i mirisa – koristi svoju čaroliju u vodenasto svježoj boji s iznimnim efektom gole kože. “LES BEIGES WATER-FRESH TINT je novi make-up proizvod koji poboljšava prirodnu ljepotu žene. Nosi se kao suptilna i neprimjetna druga koža”, objašnjava Lucia Pica.

Linija LES BEIGES učinila je prirodnost stilom po sebi a eleganciju samoj po sebi razumljivom istinom. U 2019. godini, boja zrači na usnama s LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM za pojačavanje prirodnog zdravog sjaja, dok su oči naglašene živopisnim daškom koristeći LES BEIGES NATURAL EYESHADOW PALETTE. Što se tiče legendarnog LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER, on otkriva svoj prepoznatljiv potpis što ga čin još poželjnijim.

LES BEIGES WATER-FRESH TINT

Ovaj proizvod donosi originalni pogled na podlogu za ten i pruža tako čist izraz boje da je ona neprimjetna na koži. Sa svojim završnim rezultatom gole kože, LES BEIGES WATER-FRESH TINT omogućuje da koža diše i povećava ljepotu svake žene. «Njezina svježa, vodenasta i ultrafina tekstura sjedinjuje se s prirodnom ljepotom kože za prirodan i svjetlom obasjan rezultat makeupa», izjavila je Lucia Pica. Može se koristiti samostalno, razmazujući ga od sredine lica prema van, a dolazi u čak 6 nijansi! Jednako tako, može se uključiti u ritual u slojevima kao baza prije nekog drugog proizvoda ili kao gornji sloj za posvjetljivanje istaknutih dijelova lica. Naposljetku, može se koristiti za popravke makeupa tijekom cijelog dana, kad god je to potrebno. Pigment je nevidljiv golim okom. Rastapa se kada kist dotakne kožu, ostavljajući tek dojam tena prožetog intenzivnom svijetlom svježinom.

LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER

Sve je počelo s Les Beiges Healthy Glow Sheer Prahom. U pozadini ovog sada kultnog pudera stajala je želja da se ten oslobodi ritma izmjena godišnjih doba i moda i da se tijekom cijele godine pokaže izgled tena kao da je na svježem zraku. Osjećaj kisika na koži. Jedinstvenu svježinu. Očigledan i osnovni zdrav sjaj. Ove se godine LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER smjestio u novom pakiranju limitiranog izdanja. Formuliran bez SPF-a, puder dolazi u sedam nijansi (N° 10, N° 20, N° 30, N° 40, N° 50, N° 60, N° 70), smješten u crno obrubljenu bež kutijicu s imenom “Chanel” u rukopisnom stilu. Kao spontani potpis, točna kopija potpisa Gabrielle Chanel, također i reljefno istaknut na puderu.

LES BEIGES NATURAL EYESHADOW PALETTE

Lucia Pica savršeno dobro razumije koje boje pojačavaju prirodnu ljepotu gole kože. Fascinirana izrazitom elegancijom kolekcije LES BEIGES i lakoćom s kojom se nijanse izražavaju na koži, zamislila je novi tip palete. Svako od devet prirodnih sjenila posjeduje izražene znakove zdravog sjaja kože na svježem zraku. Prozračno bež, svijetlo-ružičasta bež koja odražava svjetlo, sirovi kakao, gola koža, boja mjesečine, mat kaki, vruća čokolada, mineralna bronca i Siena… Tabela boja Pantone inspirirana je najživopisnijim površinama zemlje, od blještavog kamena do zemljanih terena preko mekog pijeska i plodnog tla.

LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM INTENSE

Pokrivni LES BEIGES HEALTHY GLOW BALM Intense trenutačno poljepšava ten dodajući na usne ton žive boje. Lucia Pica posjeduje smjelost da stvori cigla crvenu boju inspiriranu ljepotom zemljanih igrališta. Ova iznenađujuća nijansa stvorena je tako da prirodno odgovara svim tonovima kože. Njezina kremasta, topiva tekstura, koja se sastoji od derivata vitamina E i moringa maslaca, hrani, štiti i omata usne predivnom ugodnošću. Na usnama, boja izgleda svijetlo i prozirno. LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM Intense se može nanositi samostalno ili u kombinaciji s jednim od CHANEL ruževa za usne