Manekenka Leni Klum imala je ultimativni arhiv kako bi pronašla svoju savršenu maturalnu haljinu – ormar njezine majke supermodela Heidi Klum!

18-godišnjakinja je na Instagramu podijelila fotografiju svog looka za ovu posebnu večer, pozirajući u svilenkastoj crnoj haljini bez naramenica, koju je uparila s jednostavnom srebrnom ogrlicom Adini’s Jewels i torbom prekrivenom kristalom, koja je dočarala glam 90-ih.

Leni je fotografiju potpisala sa “maturalna večer u maminoj haljini🖤”, na što je Heidi odgovorila emotikonom u obliku srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Čini se da je Heidi prvi put nosila usku crnu haljinu na snimanju humanitarnog specijala HBO-a, “Comic Relief VIII”, 1998. godine. U to vrijeme, manekenka je svoj stilizirala s ogrlicom od larijata, crnim otvorenim salonkama i ultimativnim trendom kose iz 90-ih, super ispeglanim pramenovima.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, ako niste znali, i Leni je postala prepoznatljivo ime u svijetu modela. Pojavila se na naslovnicama Glamour Njemačka, s majkom na naslovnici Voguea, prošetala je i pistom Dolce & Gabbana, a nedavno se pojavila i u novoj kampanji Michaela Korsa.

CAPRI, ITALY - JULY 31: Heidi Klum and Leni Klum attend the LuisaViaRoma for Unicef event at La Certosa di San Giacomo on July 31, 2021 in Capri, Italy. (Photo by Jacopo M. Raule/Getty Images for Luisaviaroma)

Također je se često može vidjeti uz slavnu mamu na mnogim događanjima. Ne samo da nam se sviđa ova bliska veza majke i kćeri već i činjenica da Leni posuđuje stvari iz Heidinog ormara. Doista nema ničeg više chic nego da se odjeći još jednom zaobiđe. To je uvijek mala pobjeda u stilu i održivosti!