Lancôme ove godine itekako ima razloga za slavlje. Osim što njegova kultna maskara Hypnôse slavi  15. rođendan, i to jedinstvenom kolekcionarskom edicijom, ujedno je lansirao fantastična sjenila i tuševe za oči! 

Lancôme je 2004. godine uveo novu vrstu maskare s uspješnom formulom i moćnom četkicom. Kad je lansirana maskara Hypnôse, rođena je ikona koja nadilazi vrijeme, koju nije pot rebno mijenjati. 

Od tada je Hypnôse postala nezaobilazna maskara. Ova višestruko nagrađivana maskara koju ste otkrili u torbici ili kupaonici svoje prijateljice u 15 je godina postala najbolji ženski saveznik i nosi prosječnu ocjenu 4,8/5 (lancome.com). I dalje je tako dobra da je jednostavno nije potrebno mijenjati.

Ista formula, ista četkica pune snage: u 2019. nezaboravni original slavi svoj 15. rođendan jedinstvenom kolekcionarskom serijom i umjetničkim dizajnom.

Kako bi odali počast bezvremenskoj ikoni u svijetu ljepote, njezinu godišnjicu slave novom, sveobuhvatnom kampanjom koja potiče žene da slave izvornu moć svojih očiju.

Ambasadorice Lancômea, kao i influencerice, predstavljaju najupečatljiviju maskaru revolucionarnog manifesta koja ženama diljem svijeta u ruke polaže samopouzdanje, karizmu, individualnost i učinak originalnog izgleda očiju.

Brand predstavlja i nove palete sjenila za oči, te tuševe za oči:

HYPNOSE PALETTE

Novoosmišljene za 2019. – 10 novih harmonija u pet nijansi sadrži nježnu i kremastu formulu. Sada još glađa i otporna na razmazivanje, sa završnim premazom koji traje čak do 12 sati, paleta elegantnog dizajna ukrašena je prepoznatljivom ružom Lancômea.

Novi raspored nijansi nanizanih poput klavirskih tipki omogućuje vam da još lakše otkrijete, prilagodite i stvorite svoj vlastiti originalni izgled.

ARTLINER

12 novih nijansi (od kojih su 3 limitirane nijanse) pridružuje se postojećem rasponu matiranih, metalik i vinilskih završnih premaza za svaki izgled očiju.

 

U galeriji pronađite nove nijanse ovih noviteta!