Već 17 godina, Hypnôse maskara iz “odijeva” milijune trepavica diljem svijeta. Duge, kratke, tanke ili ravne: ova maskara testirana je na više od 15000 žena različitog tipa trepavica i različitih dobnih skupina. Dokazano pruža nadogradiv volumen te su različita izdanja jedinstvena, baš kao što su i žene

Ove godine ikona se vraća s novom formulom, novim pakiranjem i novim intenzitetom na jednoj sasvim novoj razini. Hypnôse L’Absolu de Noir iznimno crne nijanse stvorena je za trepavice odvažnije no ikad, trepavice koje se ne boje “pomaknuti granice”. Intenzivnija no ikad, Hypnôse L’Absolu de Noir maskara pruža moćan izgled trepavica. Kako bi se obilježilo lansiranje ove nove ikone, Hypnôse L’Absolu de Noir maskari pridružuje se nova Le Stylo Waterproof olovka za oči u tri nijanse te dvije nove Hypnôse palete; proslavljene Lancômeovom najvećom All Stars kampanjom u kojoj je sudjelovala Julia Roberts.

1

Hypnôse L’Absolu de Noir

Originalna ikona, Hypnôse, dobiva novi život i nadopunjena je novom, snažnom, unaprijeđenom formulom. Iznimno crna s iznimnim utjecajem; Hypnôse L’Absolu de Noir donosi zadivljujući efekt kajala u maskari koji pruža intenzivan završetak make-upa s voluminoznim trepavicama.

Nova, super crna formula sadrži čistu mješavinu pigmenata za 30% veći intenzitet crne boje od Hypnôsea. Obogaćena ekstraktom crne orhideje, formula ostavlja trepavice mekima i podatnima. Radeći na pojačavanju ekstra crne formule, ikonična Hypnôse četkica dolazi s 1000 dlačica za maksimalni intenzitet i premazuje svaku trepavicu od korijena do vrha. Slaveći uspjeh ikonične Hypnôse maskare, nova Hypnôse L’Absolu de Noir ima isti bezvremenski oblik. Pakiranje Hypnôse L’Absolu de Noir maskare dolazi s novim zlatnim potpisom na čepu.

2

Novi Le Stylo Waterpoof

Uz novu maskaru dolazi i Le Stylo Waterproof u 3 nove, laskave nijanse. Inovativna tekstura koja lako klizi donosi bogato pigmentiranu formulu za intenzivnu boju koja ostaje vodootporna 24 sata. Suptilna, ali sofisticirana; elegantna, ali jednostavna, olovka s dva kraja, idealna je za prilagodljiv izgled make-upa. Na jednom kraju, uvlačivi ultratanki vrh omogućuje jednostavno nanošenje na trepavice i vodene linije; s druge strane, spužvica koja stvara mekši, osjenčan završetak.

Lancome-Eyeliner-Hypnose-Le-Stylo-Waterproof-07-Minuit-Illusion
Eyeliner Hypnose Le Stylo Waterproof 07 Minuit Illusion
Lancome-Eyeliner-Hypnose-Le-Stylo-Waterproof-02-Noir-Intense
Lancome Eyeliner Hypnose Le Stylo Waterproof 02 Noir Intense
Lancome-Eyeliner-Hypnose-Le-Stylo-Waterproof-01-Noir-Onyx
Lancome Eyeliner Hypnose Le Stylo Waterproof 01 Noir Onyx

Le Stylo Waterproof dostupan je u 3 nove, laskave nijanse; mat crna, metallic crna i mat plava. Unutar novog raspona nijansi nalaze se dva završetka koji omogućuju željeni intenzitet make-upa: mat nijanse (crna i plava) dolaze bez svjetlucanja ili šljokica, a crna metallic nijansa pruža blistav završetak s pigmentima koji odbijaju svjetlost iste boje.

3

Nova paleta Harmonies Hypnôse Palette

Kreirajte odvažni pogled s dvije nove, harmonične palete koje prate Hypnôse L’Absolu De Noir maskaru. Za izraženi look u bojama trapera, paleta #16 Drama Denim dolazi s pet ‘svijetlih i tamnih traper nijansi. Idealna paleta za dramatični smokey hipnotizirajući look.

Lancome-Eyeshadow-Hypnose-Palette-Palette Lancome-Eyeshadow-Hypnose-Palette-Palette-

Za topliji look, paleta #17 Bronze Absolu dolazi u pet nijansi; od svjetlucavo ružičasto-zlatne do mat kestenasto-smeđe. Ova paleta savršena je brončana harmonija za ljetni make-up look. Uz Bronze Absolu, zablistajte na suncu!