YSL Beauté liniju ruževa za usne Rouge Volupté pokrenuo je 2008. kada je uveo revolucionarnu formulu za njegu usana divnih nijansi koja je postala globalni fenomen. Savršeni je spoj svega što je vašim usnama potrebno, zbog čega danas uživa kultni status, a sada ima novu članicu

Nova članica, Rouge Volupté Rock’n Shine je prava rock-zvijezdu među ruževima. Usne sjaje zahvaljujući šljokicama koje se dobivaju iz ekstrakta biljaka, točnije celuloze iz eukaliptusa, dostojnima rock-zvijezda, a koje pružaju intenzivan i dugotrajan sjaj, za svjetlucavu senzualnost.

U samo jednom potezu lagano i nježno prelazi preko vaših usana i stapa se s njima, dok ih tanak sloj šljokica hidratizira. Uz osjećaj intenzivne hidratacije na koji su se ljubitelji ruža Rouge Volupté Shine već navikli, Rock’n Shine od vas će napraviti pravu rock-zvijezdu. Dolazi u šest nijansi jarkih boja koje možete razgledati ovdje.  Od ružičasto-bež s primjesom boje kože do prekrasne koraljne – svaka nijansa savršeno dolazi do izražaja zahvaljujući šljokicama koje se nalaze u formuli.

YSL Rock’n Shine, 279 kn

Trebate još sjaja?

Nema problema! Novi svjetlucavi završni izgled koje osigurava devet novih nijansi ruža za usne Rouge Volupté Shine (285 kn) zadovoljava vašu potrebu da zablistate. Kultni je ruž, osim blistavih boja, jarkog sjaja i niza novih boja, sada obogaćen i dodatnim svjetlucavim sjajem. Love!

U galeriji pronađite nama najdraže nijanse u kojima se vidimo ovog ljeta.