e.l.f. ima širok asortiman kvalitetnih proizvoda za oči, usne, lice i alata koji vam omogućuju da postignete izgled koji volite (od pripreme, stavljanja primera, konturiranja do fiksiranja šminke).

Pokrenut kao internet trgovina, danas je e.l.f. po prodaji prvi među brendovima. Ujedno je najbrže rastući brend na američkom tržištu, a 2015. bio je na 7. mjestu u konkurenciji svih brendova. Tvrtka je otvorila svoje prve maloprodajne trgovine 2013. godine i od tada je jedan od najvećih kozmetičkih lidera. Što su nam novog pripremili?

Zdrava i sjajna koža je uvijek IN

Booster Drop – Hydrating, 109 kn

Ovaj lagani pojačivač dopunjuje vašu rutinu za brzu hidrataciju koja pomaže da koža izgleda punije. Koncentrirane kapi mogu se koristiti samostalno ili se mogu dodati bilo kojoj podlozi, tekućini ili kremi.

Booster Drop – Sunkissed, 109 kn

Ovaj lagani pojačivač dopunjuje vašu rutinu za trenutni suncem obasjani, zdravi sjaj. Prilagodite svoj sjaj koncentriranim kapima koje mogu se koristiti samostalno ili se mogu dodati bilo kojoj podlozi, tekućini ili kremi za dugotrajni zlatni ton u roku od 2-3 dana.

Booster Drop – Antioxidant, 109 kn

Ovaj lagani pojačivač dopunjuje vaše proizvode za ljepotu antioksidansima za dodatnu zaštitu. Ove koncentrirane kapi mogu se koristiti samostalno ili se mogu dodati bilo kojoj podlozi, tekućini ili kremi.                                                 

Ekspanzija besprijekorne boje podloge

16-satni Camo korektor, 63 kn

Lagana i nemasna formula prirodno se stapa s kožom za lijepi polu-mat izgled. Tekuća podloga vraća neravnomjerne teksture i tonove kože, za vidljivo svjetliju kožu.

Ovaj umirujući korektor za širenje pora prekriva podočnjake, crvenilo i mrlje za ravnomjeran, besprijekoran ten.

Prekriva nedostatke i daje prirodni satenski izgled kako bi koža bila besprijekorna i glatka.

Metallic Flare Highlighter – 75 kn

Prvo je bio sjaj, zatim svježina, a sada je bljesak!

Ostvarite višedimenzionalni bljesak visokog sjaja ovim metalnim highlighterom u prahu. Ova poput maslaca meka formula koja svjetluca klizi po koži za postizanje vrhunskog isticanja.

Lip Primer, 50 kn

Lock On Lip Primer zadržava boju na vašim usnama i sprječava blijeđenje i razmazivanje. Njegova čista, kremasta formula lako klizi za postizanje savršenog platna za boju usana.