Brend Lagom, iza kojeg stoje Sara Gjini i Mia Kovač s s ciljem zagovaranja važnosti spore i inovativne mode te malih, lokalnih brendova, ponovno ima novosti.

Ranije ove godine cure su se predstavile proljetnom kolekcijom THE ETERNAL kada su nam za oko zapele njihove chic haljine, ali i ostali svakodnevni modni komadi izrađeni od kvalitetnih održivih materijala, na koje polažu puno pažnje. Sada su snimile svoju prvu jesensku kampanju te tako potvrdile da su definitivno jedno od zanimljivijih novih imena domaće modne scene.

Jesen u njihovoj režiji dolazi u obliku bezvremenskih komada s malim twistom. Izraziti svoju „divlju sirovu modnu stranu“ njihov je moto, a zagasiti tonovi nove kolekcije vode nas u zanimljivu jesen. Mini i midi suknje za svaki dan, vunena haljina s neobrađenim rubovima i otkrivenim patentnim zatvaračem po sredini prednjeg dijela kao statement komad, košulje s twistom i predimenzionirani midi kaput kaput od 100% vune s detaljima na leđima, jastučićima za ramena i džepovima na bočnim šavovima dominiraju njihovom modnom pričom. U ulozi modela je Dora Fodor, fotografiju potpisuje Maja Riznić, a šminku Nera Fodor. Sve komadi mogu se kupiti putem webshopa gdje možete dobiti i više informacija.

Foto: Maja Riznić