Lagom je jedan jako fresh domaći brend, netom osnovan. Prošle godine pokrenule su Sara Gjini i Mia Kovač s s ciljem zagovaranja važnosti spore i inovativne mode te malih, lokalnih brendova. Sada nam donose najnoviju proljetnu kolekciju pod nazivom „THE ETERNAL“, koju su konceptualizirale kao spoj bezvremenskog minimalizma i ženstvenosti, s fokusom na kvalitetu, majstorsku izradu odjevnih predmeta te odabir prirodnih i održivih materijala

Lagom predstavlja najnoviju proljetnu kolekciju, THE ETERNAL, koja samim imenom nagovješćuje perpetualne i bezvremenske odjevne komade. Kolekcija je spoj minimalističkog dizajna s decentnim komadima sačinjenih od zemljanih i svijetlih tonova, a posebna pažnja je, kao i uvijek, usmjerena na kvalitetu i izradu te odabir prirodnih i održivih materijala, pa tako u novoj kolekciji možemo pretežito pronaći najfiniji ručno češljani keper te sofisticirani pamučni saten.  

lagom baloneri

Fotografije i kampanja snimljeni su na Istarskom kamenolomu, čije su nam lokacije pružale brojne elemente maštovitosti – od odabira palete boja i razvoja sveukupnog koncepta kolekcije do podloge za stvaranje fascinantne vizualne priče, pod objektivom talentiranog Borne Hojsaka. 

Lagom

Posebnu pažnju privlače „statement“ baloneri NELL i JETTA, nekonvencionalnih krojeva, a kolekciju kompletiraju i košulje TINNA i MEENA, obostrani prsluk HALLE, hlače PEETU, tunika VALLA te haljine GEMMA i TERRA koji zajedno tvore divne odjevne kombinacije, osmišljene da probude odvažnost i samopouzdanje kod svake žene.

lagom

Nas se posebno dojmila haljina Terra koju možemo zamisliti u baš svakoj životnoj prilici, od poslovnog sastanka do večernjeg izlaska. 

Lagom haljinaLagom

Fotografije: Borna Hojsaka

Zapratite ih ovdje, ili posjetite njihovu web stranicu.