Kad je riječ o noktima, uvjereni smo kako se žene dijele na dvije skupine – onu koja obožava dugačke nokte i savršenu manikuru te onu koja preferira kratke i praktične nokte urednog izgleda

Premda duže nokte većina žena neće prestati voljeti, ovog je ljeta na svoje došla druga skupina. O da, nose se kratki nokti! Nismo potpuno sigurni je li za to zaslužna karantena uzrokovana koronavirusom i praktičnost te jednostavnost koje je boravak kod kuće nalagao, ili je razlog jednostavno zasićenje dugim noktima i eklektičnim manikurama te nemogućnost odlaska u salone, u ruke profesionalaca, no mnogi su odlučili svoje kratke nokte “zadržati”.

Ako ste dosad u salonima održavali svoju gel manikuru, ovaj trend je i idealna prilika da svoje nokte “odmorite”. Također, kratki nokti su i više higijenski od dugačkih, što je posebno značajno u aktualnom periodu kada se svi pokušavamo što manje izlagati nepotrebnim bakterijama.

Kratki nokti odišu elegancijom i jako su chic te uvijek profesionalni, a prilično su jednostavni za održavanje. Tu je i činjenica da kratke nokte možete stilizirati po želji, i to sami, a sjajno će izgledati i s tamnim nijansama laka za nokte, kao i onim prozirnim i svijetlim. Upravo se neutralne i svjetle nijanse preporučuju kao najpraktičnije kad je riječ o održavanju visokog stupnja higijene. U nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako svoje kratke nokte možete stilizirati.

OSTATAK INSPIRATIVNIH MANIKURA POTRAŽITE NA LJEPOTAIZDRAVLJE.HR