Pretpostavljamo da vam za Kave Home ne treba previše upoznavanja, odavno su njihovi komadi postali često viđeni i u hrvatskim interijerima. Nedavno su plasirali jednu preslatku kolekciju za kućne ljubimce, da i njihov cozy kutak bude jednako stylish baš poput naših

U Kave Home često nađemo manje ili veće komade za dom koji se lako mogu zamijeniti s dizajnerskim komadima. Estetika im odiše minimalizmom, neutralnim bojama, mekanim teksturama a to su prenijeli i na ovu kolekciju za naše krznene prijatelje. Sve što je potrebno našim životnim dlakavim suputnicima da uživaju i kod kuće, a ne samo u šetnji!

Primjerice, tu je krevetić Bowie koji je dizajnirao tim Kave Home, s uklonjivom presvlakom koja se može prati u perilici i može se zamijeniti drugim navlakama iz kompleta. Sklopiva deka Toby dizajnirana je tako da vašem ljubimcu uvijek bude udobno i da se osjeća (raz)maženo bez kompromisa. Njezin mekan i multifunkcionalan dizajn savršen je da ih prati kamo god krenuli. Tu su i zdjelice za hranu i vodu te ostali dodaci dizajnirani posebno za mačke i pse. Uostalom, pogledajte u nastavku.