Oni su s nama dio života, a mi smo njihov cijeli život. Teško nam je pronaći riječi kojima bismo opisali bezuvjetnu ljubav i sreću koju nam u život donose naši ljubimci. Istovremeno, na nama je velika odgovornost da ih uvijek čuvamo i brinemo o njihovom zdravlju.

Zeotex zeolit za detoksikaciju kućnih ljubimaca

Kao kod ljudi, tako i kod životinja štetne tvari iz okoline (toksini, teški metali, alergeni, kancerogene tvari, pesticidi) vrlo često narušavaju ravnotežu pH, uzrokuju razne alergijske reakcije, stvaraju neugodne tegobe u zglobovima i mišićima, a najviše izazivaju probleme probavnog trakta.

Zato je bitno koristiti mineral zeolit koji je idealan kao prirodna pomoć kod gastritisa, nadutosti, grčeva i ostalih probavnih smetnji. Uz to, pomaže kod smirivanja raznih vrsta alergijskih reakcija, pogotovo površinske iritacije kože i čestog svrbeža šapica, te snažno gradi imunitet.

Samim time, ključan je saveznik u prevenciji zdravlja naših ljubimaca“, poručuje poduzetnica Vanja Horvat, koja je svoju karijeru posvetila istraživanju ovog minerala 21. stoljeća, a njezini kućni ljubimci redovito ga konzumiraju.

Spasonosan tretman

Prije nekoliko godina, moja kobila je oboljela, završili smo na veterini, dobila je kolike, a od toga konji umiru. Mučilo me je zašto se to ponavlja, a sve je to bilo zbog toksina. Počela sam joj davati zeolit i od tada pa do danas nismo više posjetili veterinu“, zaključuje Vanja.

Zeotex zeolit za detoksikaciju kućnih ljubimaca

Prah zeolita Zeotex je bez okusa i mirisa i kao takav je savršen dodatak bilo kojem tipu hrane za ljubimce, bez straha od odbijanja, a još važnije bez straha od nuspojava. Ovaj 100 % prirodni dodatak prehrani pravi je put k zdravlju i vitalnosti.

Sastoji se od ultra finih čestica aktivne tvari zeolita, detoksikacijskog minerala koji služi za čišćenje organizma od svakodnevnih neprijatelja – opasnih toksina, kemikalija i štetnih tvari.

Tajna zeolita je u njegovoj molekularnoj strukturi koja ima oblik kaveza, negativnog ionskog naboja. Zeolit tako privlači sve pozitivno nabijene toksine i štetne tvari te ih učinkovito uklanja iz organizma.

Istovremeno, rješavajući se toksina, zeolit remineralizira i revitalizira organizam ljubimca i tako igra ključnu ulogu zaštitnika imuniteta i zdravlja ljubimaca.

Zeotex za kućne ljubimce možete pronaći na policama dm trgovina diljem Hrvatske, u Pet Centru te u webshopu zeotex.hr gdje ujedno možete saznati više o samom proizvodu.