Otkrivamo kako uz male promjene promijeniti interijer bez previše investicija

Kada razmišljamo o osvježenju svojih domova na pameti su nam zanimljivi i cjenovno prihvatljivi komadi namještaja, koji trebaju biti toliko maleni i praktični da ih se lako može smjestiti u većinu domova. Postupak je puno lakši kada razmislite unaprijed o stvaranju male, ali značajne promjene u domu koja ne zahtijeva veće radove, napravite listu i potom krenete u nabavku.

Kako bi vam olakšali potragu u nastavku donosimo par zanimljivih ideja kojima ćete jednostavno unijeti promjene u svoj dom. JYSK je ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malenog i višenamjenskog namještaja i dekoracija koji se uklapa upravo tamo gdje osjećate da nešto nedostaje vašem prostoru. Predstavljeni komadi su modernih linija te zanimljivih boja, materijala i oblika.

„Vjerujem da raznolik izbor dobiva sve više pažnje u dizajnu interijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se ubaciti nove i nešto veselije tonove u sklopu detalja – a manji namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom. U isto vrijeme, radili smo i kombinacije s neutralnim tonovima kao što su bijela i bež s nekoliko detalja u crnoj kako bismo zadržali smirenu skandinavsku estetiku,” kaže Rikke Høst Moustgaard, koji je Voditeljica asortimana u JYSKu.

Zidni ormarić Malling pokazao se punim pogotkom tako da je od sada dostupan i u novoj zagasito plavoj nijansi koji se može iskoristiti kao jednostavan način za osvježenje kupaonice, kuhinje ili blagovaonice.

Jysk Malling ormarić

Još jedan novi i trendovski komad namještaja je pomoćni stolić Arch, koji svojom tamnom, bordo bojom i okruglim oblicima svakako privlači pozornost i lako se kombinira s dekoracijama.

Jysk pomoćni stolić Arch

Jysk pomoćni stolić Arch

Efektnu promjenu, ukoliko tražite jednostavniju estetiku, postići ćete sa stolićem Halby u boji pijeska. Ovaj komad namještaja dodatno je zanimljiv zbog svoje funkcionalnosti obzirom da ga je izuzetno lako premještati iz sobe u sobu. Ovo je savršen komad namještaja za stan, gdje može funkcionirati kao stolić za kavu, kao noćni ormarić ili kao namještaj pogodan za ulaz u stan.Jedan od načina da pružite novi život onome što već posjedujete je da izložite svoje knjige ili časopise na novoj zidnoj polici. Dobra ideja je zlatni stalak Maggstrup.

Jysk zlatni stalak

Objesite ga u dnevnom boravku i popunite magazinima ili u kuhinji s nekoliko svojih omiljenih kuharica a uz njega će se savršeno uklopiti i nova kolica Jukkerup za začine, biljke ili omiljeno piće.

Jysk srebrna kolica

Prostora nikad dosta!

Jysk košara

Od kolovoza svi su proizvodi dostupni u JYSK trgovinama i na JYSK.hr