Što se više može reći o pampas travi? Ovaj trend u interijerima pojavio se na proljeće 2018., a potraga za njim od tada je porasla za 500 posto.

Ako ste ljubiteljica lijepih interijera na Instagramu i pratite trendove, onda ste vjerojatno i sama u potrazi za pampas travom, travom koja inače raste na jugu Amerike. Ovaj detalj postao je popularan u 2018., kada se našao na brojnim Instagram fotografijama i zavladao je Pinterestom, a kako cvate u rujnu i listopadu sada je idealno za potražiti ga u specijaliziranim trgovinama.

Da, za pampas travu morat ćete se malo više potruditi jer nažalost još nije toliko zastupljena u našim cvjećarnicama, a razloga za voljeti je uistinu je mnogo. Nježna, nenametljiva i pastelna, uklapa se u svaki interijer, a osobito u ovo doba, vrijeme jeseni i kada ostajemo kod kuće. Obožavamo je jer je neuobičajena, a podsjeća i na skandinavske interijere te sve one luksuzne ambijente za kojima uzdišemo. Zato se bacite u potragu i ove jeseni uredite svoj mali pampas raj.