Kombinezoni su ponovno dobili svoj veliki trenutak, a u tjednu iza nas u svojim su se verzijama pojavila i naša omiljena showbiz imena

Je li kombinezon muški ili ženski odjevni komad? Ovim poznatim licima to nije važno. Dok Harry Styles konstantno pomiče granice muške mode, Julia Roberts se poigrava s tradicionalno maskulinom estetikom formalnog odijela. Volimo ovakve neočekivane modne trenutke koji propituju zadane obrasce i zato donosimo više o ovim lookovima čija je glavna zvijezda – kombinezon!

Omiljeni modni komad Harryja Stylesa

Megapopularni pjevač, čiji je novi album napokon izašao, možda je najveći obožavatelj kombinezona. Najnovije izdanje u kojem se pojavio na nastupu u sklopu emisije Today u New Yorku dokazuje kako mladi (ili više ne baš tako mladi?) glazbenik nema kočnica kada je u pitanju modno izražavanje. Šareni prugasti JW Anderson kombinezon sa širokim rukavima i nogavicama iskombinirao je s platnenim tenisicama i još jednom potvrdio da s razlogom nosi status jednoga od onih koji mijenjaju lice muške mode. Da je Styles fan kombinezona mogli smo se nedavno uvjeriti na Coachelli, kada je nastupio u šljokastom Gucci broju, ali i u najnovijem hit spotu za pjesmu As It Was, u kojem nosi crveni kombinezon. S obzirom da je riječ o komadu koji omogućuje nesmetano kretanje i plesanje, ne čudi nas da je njegov omiljen izbor. Budući da je javnosti upravo predstavio svoje nove pjesme, ne sumnjamo da će kombinezone i dalje birati za brojne nastupe koje slijede na glazbenoj turneji diljem svijeta.

 Uvijek elegantna zgodna žena

Naravno da govorimo o Juliji Roberts, koja je ponovno pokazala da je vladarica crvenog tepiha. Baš kao i Harry, Julia često za javna pojavljivanja često bira kombinezon, a ništa drugačije nije bilo ni sinoć u Cannesu, gdje je prije nekoliko dana otvoren poznati filmski festival. Nakon što su u crnim toaletama francuski crveni tepih osvojile Eva Longoria i Adriana Lima, svoje je divno crno izdanje predstavila i Julia. Na premijeri filma Armageddon Time nosila je Louis Vuitton kombinezon koji se poigrava s formalnim elementima klasičnog muškog odijela, a ovaj pomalo androgini look omiljena glumica začinila je strappy sandalama i spektakularnom Chopard ogrlicom s žutim dijamantom. Možemo li se složiti da svojom pojavom (i osmijehom!) popravi svaki crveni tepih?

 

Foto: Vittorio Zunino Celotto/ Dia Dipasupil/ Getty Images