Imamo super vijesti, Harry Styles se vratio!

Tri godine nakon što je objavio svoj posljednji album, Watermelon Sugar, umjetnik nagrađen Grammyjem izbacio je svoj dugoočekivani novi singl “As It Was” sa svog novog albuma Harry’s House. Uz kreiranje još jednog hita koji će sigurno dominirati glazbenim ljestvicama, također je objavio popratni glazbeni video koji je došao s puno sjajnih lookova zahvaljujući njegovom dugogodišnjem stilistu Harryju Lambertu, koji je “Hazza” (Stylesovu bazu obožavatelja) oduševio  na društvenim mrežama.

Nastavljajući živjeti u skladu sa svojim renomeom, video počinje s 28-godišnjim glazbenikom u gomili putnika u oh-so-chic jarko crvenom trench kaputu Biance Saunders u kombinaciji s Dries Van Noten crnim moher fuzzy šalom. Styles zatim odbacuje kaput u stranu, otkrivajući dvodijelni set sa crvenim šljokicama koji je bio i teaser na promo fotografijama albuma na Twitteru ranije ovog tjedna.

 

Tijekom te scene, Styles skače na pokretnu platformu gdje susreće ženu koja nosi odgovarajući šljokice u plavoj boji. Njih dvoje sad u 360 stupnjeva pokazuju  sav sjaj svoje jazzy odjeće. Svaki detalj u izgledu para bio je savršeno usklađen, sve do laka za nokte, za koji pretpostavljamo da dio Stylesovog novog beauty brenda, Pleasing.

Kasnije se Styles skida do svojih bokserica, koje je, prema @hsfashionarchive (Instagram račun posvećen Stylesovoj modi), Lambertov pomoćni stilist za glazbeni video obojao u crveno – da, tu se priča o ozbiljnoj predanosti modi. Sama pjesma dotiče se Stylesovog osobnog života a smatra se da je tekst usmjeren na njegovu vezu s glumicom Olivijom Wilde (koja dijeli dvoje djece s bivšim Jasonom Sudeikisom).

U ožujku je Styles objavio omot za svoj nadolazeći album, odjeven u bijelu bluzu “Iwona” s ovratnikom s crvenim šavovima, širokim trapericam “Jorg” i s kravatom “Albie” iz konfekcijske kolekcije Molly Goddard za proljeće/ljeto 2022. Dok čekamo objavu albuma 20. svibnja, sigurno nas čekaju još nezaboravniji stilski trenuci koji dolaze.