Čini se da blagdansko veselje ne staje kada se radi o domaćim kreativcima. Sada ćemo moći naručiti i keramičko posuđe nastalo u suradnji ove dvije poznate kreativke!

Stiže još lijepih vijesti iz svijeta gastro bloganja i svijeta dizajna. Ako bi morali imenovati dvije omiljene kreativke na domaćoj sceni, odluka uistinu ne bi bila laka, no Kuživancija i Marinski Heartmades svakako bi se mogle naći među njima. Nakon što je Edita Šimić svoje pratitelje na Instagramu iznenadila posebno dizajniranim pregačama nastalima u suradnji s berlinskim brendom, sada čini se stiže još jedna kolekcija koja može uljepšati vašu kuhinju ovih blagdana.

Radi se i suradnji s Marinski Heartmades, poznatom keramičarkom koja oduševljava već godinama, i to ne samo svojim posuđem, već nakitom, ukrasima za bor i vazama. Marinski Heartmades na sceni je jednako dugo kao i Kuživancija tako da nije ni čudno što su se ove dvije kreativke naposljetku spojile. Čini se da su za Božić pripremile nešto novo, nešto što ćemo itekako poželjeti ispod bora, ali i u svojoj kuhinji. Popratite ih dalje za sve detalje!

View this post on Instagram

 

A post shared by (K)uživancija (@kuzivancija)