Ovi singlovi popularnih i voljenih glazbenika, baš su nas osvojili ovog mjeseca

Taylor Swift ima novi album, otkrivena je dosad neobjavljena obrada Chrisa Cornella, Matt Berninger predstavio je novi samostalni singl, a Carla Bruni izbacila novu pjesmu… Ovaj mjesec je bio zaista uzbudljiv na polju glazbe.

Chris Cornell

Na dan na koji bi Chris Cornell proslavio svoj 56. rođendan, 20. srpnja, otkrivena je njegova dosad neobjavljena obrada pjesme „Patience“, koju u originalu izvodi sastav Guns N’ Roses. Obrada je popraćena videom, u kojem se nalaze fotografije Chrisa i njegove obitelji.

 

Taylor Swift

Nepunih godinu dana otkako je Taylor Swift predstavila album „Lover“, objavljeno je njeno osmo studijsko izdanje „folklore“! Glazbenica je novi dodatak njenoj diskografiji snimila u potpunoj tajnosti, a tu je uzbudljivu vijest s obožavateljima podijelila tek dan prije njegove objave. Među 16 novih pjesama našla se i „cardigan“, za koju je predstavljen i videospot.

 

Carla Bruni

Pjevačica, bivša manekenka i bivša prva dama Francuske odlučila se vratiti na binu. Sedam godina nakon albuma Little French Songs, ona je objavila novi singl Quelque chose.

 

Matt Berninger

Pjevač indie sastava The National predstavio je pjesmu „Distant Axis“, koja će se naći na njegovom samostalnom albumu „Serpentine Prison“.