Na Netflix stiže Halftime, dokumentarni film o Jennifer Lopez koji daje uvid kako u njezin profesionalni, tako i privatni život

Koliko ste dokumentaraca o slavnima u posljednje vrijeme mogli vidjeti? Mi smo ih se sjetili barem pet (Taylor Swift, Justin Bieber, Ariana Grande, Paris Hilton, Beyonce, Britney Spears… I sve je to samo prošle godine), a čini se da su se za tim pomamili i drugi.

Posljednja je u nizu Jennifer Lopez, čiji će se dokumentarac početi prikazivati u lipnju i dati nam osobniji uvid u njezinu dugogodišnju karijeru i privatni život. Najavljeno je i to da će se u samome filmu pojaviti i njezin zaručnik Ben Affleck.

Jennifer Lopez na People's Choice dodjeli nagrada
Foto: Christopher Polk/Getty Images for People’s Choice Awards

Stigao je i trailer, koji, kako kaže službeni opis, “nudi intiman pogled iza pozornice otkrivajući hrabrost i odlučnost koja čini Jennifer Lopez. Film služi kao početak druge polovice njezina života, dok ona otkriva svoju evoluciju kao Latina, majka i umjetnica, preuzimajući ulogu u svojoj karijeri i koristeći svoj glas za veću svrhu.”

U traileru se prikazuje Jennifer koja otvoreno progovara o osudama koje je primila od javnosti na početku karijere, te kako se borila s medijima i kritikama.

Dokumentarac će premijeru imati 8. lipnja na Tribeca Film Festivalu, a nakon toga će od 14. lipnja biti dostupan na Netflixu, a mi ne sumnjamo da će biti popularan! Pogledajte i trailer niže.

 

Foto: Tom Pennington/Getty Images