Ikona nezavisne scene i jedna od najcjenjenijih figura američke alter glazbe, legenardni Henry Rollins, dolazi u Zagreb u sklopu svoje spoken word turneje “Good To See You”, u Tvornicu kulture 8. veljače 2023.

Henry Rollins – Good To See You

Glazbeno najpoznatiji kao član skupina Black Flag i Rollins Band, no jednako cijenjen i kao pisac, glumac i “spoken word artist”, Rollins iza sebe ima više od 30 knjiga, gomilu albuma, filmova, glazbenih DVD izdanja i emisija koje je uređivao i vodio. Dobitnik je Grammya u kategoriji “Best Spoken Word Album”, kao i Novinarske nagradne Južne Kalifornije, a posljednje desetljeće uživo najviše nastupa sa svojim spoken word konceptom kojim puni kazališta i koncertne dvorane diljem svijeta.

U opisivanju Rollinsa nameće se mnoštvo etiketa, od komičara, provokatora, do punk rock ikone, glumca, motivacijskog govornika i autora. Njegovi nastupi su entuzijastični i angažirani, a ima puno za ispričati. U Zagrebu će nastupiti u, za tu priliku, posebno prilagođenoj Tvornici kulture, u limitiranom kapacitetu sa svega 500 dostupnih sjedala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Henry Rollins & Heidi May (@henryandheidi)

Ulaznice po cijeni od 230 kn (30,54 eur) u prodaju idu u četvrtak 3. studenog u 10 sati, a ostane li ih cijena će na dan nastupa iznositi 260 kn (34,52 eur). Ulaznice možete nabaviti na mjestima Dirty old shop, Rockmark, sva Eventimova fizička prodajna mjesta i online na eventim.hr.

Fotografija: promo