Glumac Idris Elba i Sabrina Dhowre razmijenili su zavjete jučer u hotelu Ksar Char Bagh u Marakešu. Ceremonija slavlja u kojoj je glumac treći puta rekao da, traje čak tri dana.

Par koji se zaručio prošle godine, vjenčao se u velikom stilu. Sabrina je nosila čak dvije custom made haljine od Vera Wang; dok je Elba nosio odijelo po mjeri s potpisom Ozwalda Boatenga.

Za samu ceremoniju, Dhowre je nosila klasičnu bijelu haljinu A-kroja, a kasnije se presvukla u vezenu haljinu V-izreza ukrašenu biserima, dragim kamenjem i najfinijom couture čipkom. Dress code za muškarce je bila crna leptir mašna.

Proslava vjenčanja traje tri dana, obitelj i prijatelji jučer prije samoga vjenčanja su prisustvovali tematskoj večeri posvećenoj ”boji Souka” koja se održala u hotelu Amanjena. Tijekom večeri, slavlje se nastavlja na ”bijeloj” zabavi u Mandarin Oriental hotelu, a cijelo vjenčanje odražava atmosferu festivala. Iako će službene fotografije objaviti britanski Vogue, neke fotografije već se mogu naći na Instagramu.