(Marc Jacobs i Char Defrancesco, Met Gala at The Mark Hotel 2018/Getty Images)

Ove subote u New Yorku, modni dizajner Marc Jacobs ovjekovječio je svoju ljubav, te rekao sudbonosno da svom dugogodišnjem partneru. Proslava se održala u poznatom restoranu The Grill na Manhattanu.
Poznati modni dizajner, zaprosio je svog partnera Chara Defrancescoa (35), bivšeg modela i dizajnera svijeća prije godinu dana, a u subotu su i ovjekovječili svoju ljubav pred mnogim slavnim gostima i supermodelima.

Modni brend Marc Jacobs, putem Instagrama u nedjelju je objavio sretnu vijest uz čestitke ‘obojici vam želimo ljubav života, sreću i radost.’
Sam dizajner Marc (55), također je na svom računu podijelio fotografiju na kojoj se vide detalji poput vjenčanog prstena te same pripreme.

‘Bog je u detaljima. Jedan od para Art Deco Diamonds i Only Penguins. ‘Iznimno lijep i dobro promišljen poklon od predivnog i velikodušnog @zambishot. Pingvini imaju samoj jednog partnera za cijeli život. Izvrstan primjer vjernosti i predanosti. Jako sam zahvalan i jako vas volim dragi Fabio’- napisao je dizajner uz fotografiju.

Među slavnim gostima našli su se supermodeli Gigi i Bella Hadid, Naomi Campbell, Kate Moss, Kaia Gerber, Emily Ratajkowski, Amber Valletta, Helena Christensen, Rita Ora, Christina Ricci, Lil ‘Kim te velika Anna Wintour.