(Joe Jonas i Sophie Turner, 2019 Vanity Fair Oscar Party/Getty Images)

Mladi ljubavni par, zvijezda serije Game of Thrones, Sophie Turner i glazbeni kantautor Joe Jonas, iznenadno su razmijenili bračne zavjete pred intimnom publikom u ”Little White Chapel” jučer u Las Vegasu. Sophie i Joe zaručili su se u listopadu 2017. godine, a plan im je bio ovjekovječiti svoju ljubav u Francuskoj ovog ljeta. No, popularni par sve je iznenadio odlukom da se vjenčaju u niskobudžetnoj produkciji u Las Vegasu, točnije pred imitatorom Elvisa Presleya.
Uz njih je bila obitelj i najuži prijatelji, uključujući braću Kevina i Nicka Jonasa, kao i Priyanku Chopru koja je bila među ostalim i kuma.

Na videu se vide country zvijezde Dan i Shay kako sviraju svoj hit Speechless prije same ceremonije. Turner je na sebi nosila bijeli kombinezon i veo,a Jon se odlučio za sivo odijelo.
Nakon same ceremonije, zaljubljeni par je prvotno pozirao uz ružičasti Cadillac, odjeven u ružičastu nijanse, da bi potom skočili u bazen potpuno odjeveni. Izgleda da mladi par stvarno uživa u zajedničkom životu, i ne opterećuje se time što će okolina reći.