Blagdansko vrijeme je iza nas, zakoračili smo u novu godinu i pred nama je novih dvanaest mjeseci za promjene. Iako se na promjenu nikad nije kasno ili rano odlučiti, nova godina daje nam svježi početak i doista je sjajan period kako biste započeli s navikama i rutinama koji vode ka finalnom cilju. Bili oni poslovni ili privatni, s prvim koracima krenite već sutra – bez odugovlačenja.

Potaknuti time, odlučili smo istražiti koje se fitness izazove trenutno može kupiti. Naime, ovakav vid treninga postao su sve popularniji način za unapređenje motivacije i tjelesne forme. Programi, koje osmišljavaju i vode kvalificirani treneri, nude strukturirani pristup vježbanju, često kombinirajući različite aspekte fitnessa i prehrane. Prilagođeni kako bi odgovarali različitim ciljevima i razinama kondicije, fitness izazovi su odličan način da se uvedu nove rutine, testiraju granice i ostvare konkretni ciljevi u određenom periodu. Izazovi najčešće traju mjesec dana, ali poneki i duže, no cilj svakog od njih je da vam vježbanje i zdrav način života po završetku postanu navika.

Suzana Moj Trener

Suzana Štimac je dobro poznato ime na domaćoj fitness sceni, a osim treninga uživo, moguće je kupiti i izazove. Trenutno se u ponudi nalaze tri izazova – SMT Winter Challenge, SMT Booty&Core i SMT Booty. Svaki od ovih izazova daje sjaje rezultate te ga je vremenski lako uklopiti u svakodnevni tempo, pa ako vas zanima više, posjetite SMT službenu stranicu kako biste saznali sve dodatne informacije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Suzana Štimac (@suzanamojtrener)

Martina Boss

Martina je također jedna od najznačajnijih fitness influencerica i trenerica na području Hrvatske, a pomoću njezinih izazova, velik broj žena doveo je liniju, ali i način razmišljanja o zdravom načinu života – do savršenstva. Martinini izazovi su izazovni, ali polučuju željene rezultate s tim da postoje različite razine. Sve detalje možeš saznati ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martina Boss (@martina_boss)

Fitness Anny

Posljednja, ali nikako manje bitna preporuka je Fitness Anny, odnosno možda jedna od najpoznatijih trenerica u regiji. Osim samih treninga, Fitness Anny u svom timu okuplja niz stručnjaka kao što su liječnici, psiholozi, fizioterapeuti i slično koji su konstantna podrška svim sudionicima. Tisuće transformacija i pozitivnih iskustava dovoljno su dobri razlozi da razmislite o nekim od dostupnih programa koje možete pronaći na linku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fitness Anny (@infofitnessanny)

Foto: Instagram, Unsplash