Vježbaona T&T, studio sa simboličnim nazivom, postao je u svojih nekoliko godina postojanja jedna od omiljenih destinacija za održavanje forme u centru Zagreba. Imamo dobre vijesti za sve poklonike njihovog dinamičnog treninga – stigla je druga Vježbaona u istočni dio grada

Na adresi Rožatska 4a od sada možete pronaći sve ono što je prvoj lokaciji na Trgu žrtava fašizma priskrbilo kultni status: dobro opremljen, uredan prostor, educirane i entuzijastične trenere te obilje dobre energije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vježbaona T&T (@vjezbaona)

“Za nas je zajednica na prvome mjestu. Trudimo se poticati dobar osjećaj u svakoj grupi, ne samo kroz vježbe već i kroz nesebično dijeljenje znanja, druženje i održavanje pozitivne, timske atmosfere”, priča nam Tina Gaćina Perković. Tina i njezin suprug Tomislav odlučili su se na ovaj poduzetnički pothvat nakon cjeloživotnog bavljenja sportom. Oboje su stekli svoje zvanje na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Tomislav je nastavio fakultetsku karijeru kao trener i izbornik hrvatske ženske košarkaške reprezentacije, dok je Tina postala atletska trenerica i tajnica Hrvatskog atletskog saveza. U jednom trenutku odlučili su svoje znanje pretvoriti u vlastiti projekt, a Vježbaonu su vidjeli kao jedini logičan nastavak karijere.

“Htjeli smo ponuditi mjesto gdje ćemo vježbačima moći prenijeti svoja iskustva i znanje te kvalitetnim i pametnim treningom utjecati na poboljšanje njihovog mentalnog i fizičkog zdravlja. Da nam je njihovo zdravlje najvažnije, dokazujemo i suradnjom s dva vrhunska fizioterapeuta, Juricom Nikolićem i Martinom Križaj-Banić, s kojima smo svakodnevno u komunikaciji”, nastavlja Tomislav.

Upravo vođeni tom idejom, svoje su Vježbaone lišili programa atraktivnih naziva te svojim
polaznicima nude trening bazične fizičke pripreme s naglaskom na opću jakost i izdržljivost.
Ono što možete birati jest svoj termin dolaska, a koji po dogovoru možete nadoknaditi ukoliko niste u mogućnosti doći. Svi treninzi odvijaju se u manjim grupama tako da se treninzi s punim pravom definiraju kao poluindividualni. Što to zapravo znači?

“Jednostavno je. Vježbate u manjoj grupi, ali s posvećenim trenerom koji je fleksibilan modificirati trening ovisno o vašem trenutnom zdravstvenom stanju”, pojašnjavaju Tina i Tomislav, naglašavajući dvostruku prednost ovakvog načina vježbanja. Naime, istovremeno uživate u podršci i druženju s grupom ljudi koji dijele vaš cilj, a imate potpunu posvećenost iskusnog trenera koji vas prati u svakom koraku.

Više informacija o Vježbaoni T&T možete pronaći na službenim Instagram i Facebook stranicama.