Zagrebački Filteraj otvara novo poglavlje u svojoj priči – eru evenata posvećenih održivom životu i wellbeingu. 

Uz viziju trajnog kolektiva ljudi usmjerenih na unapređenje svog života i okoline, Filteraj najavljuje serijal radionica i događanja s ciljem dubljeg razumijevanja svih faktora koji utječu na našu dobrobit i produktivnost. 

Prva edicija, nazvana InnerBalance, fokusirat će se na otkrivanje svih suptilnih čimbenika koji oblikuju naš svakodnevni život. Od emocionalne inteligencije kao temelja, preko značaja prehrane i kvalitete sna, pa sve do utjecaja digitalnih uređaja i okoline na naše zdravlje, ova edicija će pružiti holistički uvid u našu dobrobit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filteraj / specialty coffee & refills (@filteraj.zg)

“Krećemo iznutra”, poručuju iz Filteraja, ističući važnost razumijevanja vlastitih emocija i misli kao ključnog koraka prema boljem životu. Kroz seriju radionica i evenata, sudionici će imati priliku naučiti kako napraviti korake prema balansiranijem životu, koji uključuje svjesne izbore u prehrani, kvalitetnom odmoru te smanjenju utjecaja negativnih faktora okoline.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filteraj / specialty coffee & refills (@filteraj.zg)

S eventima se počinje za samo nekoliko dana, već od 1. veljače, kada će se održati uvodno druženje i predstavljanje. Tog dana, sudionici će imati priliku sudjelovati i u degustaciji kave uz diskusiju o percepciji, preferencijama i tradicijama.

Prvi event pod nazivom “Emocionalna inteligencija i konekcija”, koji će voditi osnivačica Filteraja, Lori Brnčić, zakazan je za 8. veljače. Na ovom događaju, Lori će podijeliti svoje znanje o metodama izražavanja empatije, pozitivnoj komunikaciji te prednostima emocionalne inteligencije u poslovnom okruženju i međuljudskim odnosima. Uz to, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u radionici meaningfulnessa.

Tijekom serije evenata, pridružit će se i stručnjaci iz područja psihologije poput Anđele Đindić (@lifestyle_psychology), Jelene Ćubelić (@psy.cro), kao i mnogi drugi zagovornici mindfulnessa. 

Ova inovativna serija evenata zagovara stvaranje zajednice gdje se znanje, iskustva i podrška dijele kako bi svaki pojedinac mogao ostvariti svoj puni potencijal u skladu sa sobom i okolinom.

Sve informacije o ovoj uzbudljivoj novoj eri evenata mogu se pronaći na službenom Instagram profilu Filteraja.