Pripremite se za povratak u drevni Rim jer je “Vanity Fair” upravo donio ekskluzivni prvi pogled na zvijezde iščekivanog filma Ridleyja Scotta “Gladijator II”. I moramo priznati, Paul Mescal odlično se snašao u ovoj, potencijalno ikoničnoj, ulozi

Nastavak kultnog filma, koji smo poput “Sam u kući” gledali milijun puta na TV-u, dolazi u kina ovog studenoga i spreman je ponovno osvojiti svijet uz brutalne bitke koje su original učinile klasikom.

Paul Mescal ulazi u sandale Luciusa Verusa, sina bivšeg su-cara i nekadašnjeg nasljednika carstva. Nakon mirnog 15-godišnjeg boravka u Numidiji sa svojom obitelji, Luciusov svijet ruši se kad ga rimski vojnici, pod zapovjedništvom Marca Acaciusa, kojega glumi mnogima omiljeni Pedro Pascal, odvuku natrag u život gladijatora. Zamislite to kao klasični akcijski film mafijaša, samo s mačevima i sandalama.

Dok se Lucius probija kroz krvavu arenu, ne bori se samo za preživljavanje. Sprema se svrgnuti sadističkog cara Caracallu, kojega glumi Fred Hechinger, i jednako neugodnog cara Getu, kojega glumi Joseph Quinn. To je bitka u kojoj su ulozi visoki, a politika je, standardno, jednako prljava!

U moćni postav pridružuju se i legende poput Denzela Washingtona, Connie Nielsen i Dereka Jacobija. S takvom zvjezdanom postavom, očekuje se da će “Gladijatoru II” svatko dati priliku.

Pogledajte ekskluzivne fotografije ispod, a ne preostaje nam ništa drugo nego čekati kraj studenoga! Dobro, možda u međuvremenu “kapne” i koji trailer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)