Prošle godine u veljači na adresi Gajevoj 8 osvanula je jedna prava oaza za sve ljubitelje stripova, bajki, magije, Međuzemlja… Ako već niste upoznajte Fan & Fun Shop

Fan & Fun Shop se voli pohvaliti kako nije kao bilo koji drugi web shop koji nudi proizvode vezane uz popularne i svjetski poznate franšize jer su koncept osmislile osobe koji su zaljubljenici u istu vrstu robe. Fan & Fun Shop su kreirali fanovi za fanove!

Zato je svaki pojedini proizvod na web stranici pažljivo biran, “ne samo da privučemo širok spektar potencijalnih kupaca, već i zato što mi kao osnivači želimo imati sve i na našim policama” kažu vlasnici. 

Bilo da ste veliki obožavatelj Harryja Pottera ili volite cosplay i želite se odjenuti kao lik iz Ratova zvijezda; ako skupljate razne figure iz LOTR-a, fan ste DC stripova, Marvel junaka ili jednostavno volite piti kavu iz unikatnih i cool šalica, ovo je definitivno mjesto za pronaći sve navedeno. Nas, kao Hufflepuff i Gryfindor alumne, oduševila je ponuda Harry Potter memorabilija. Kao da smo zakoračili u Weasleys’ Wizard Wheezes u Zakutnoj ulici!

Definitivno mjesta gdje ćete pronaći nešto za sebe ako spadate među fanove navedenih franšiza, ali i jako dobra ideja za no.1 blagdanaska adresa za pohoditi u potrazi za… čarobnim poklonima.