Ne propustite pravu avanturu za cijelu obitelj – vesele i dinamične Funtastične vikende u Falkensteiner Hotelu Park Punat

Od 1185 otoka u Hrvatskoj samo se jedan naziva zlatnim. Insula Aurea ili otok Krk! Smješten je u središtu Kvarnerskog zaljeva, krasi ga blaga mediteranska klima i raznolike prirodne i povijesne ljepote. Vodimo vas u maleno otočko mjesto Punat, gdje vas čekaju miris slanog mora i zelene borove šume, šum valova i pjev ptica, ali i prava pustolovina i najbolji dječji zabavni program!

Hotel Park Punat

Kako bi zabava bila zagarantirana za najmlađe goste, a vrijeme za opuštanje za njihove roditelje, Falkensteiner Hotel Park Punat od 13. do 15. svibnja i od 3. do 5. lipnja poziva na Funtastične vikende, kada će Hotel Park Punat postati dom najboljeg dječjeg zabavnog programa! Malene i velike očekuju fantastični vikendi s puno zabave, igara, predstava, animacijskog programa i mnogo drugih iznenađenja.

Hotel Park Punat

Prvog vikenda čeka vas uzbudljiv ‘Falky obiteljski vikend’ s obiteljskim radionicama, balonima, predstavama, filmovima i naravno neizostavnim druženjem s omiljenom maskotom mališana – Falkyem.

Hotel Park Punat

Prvi vikend u 6. mjesecu na Krk stižu čudnovati ‘Magic Leon i njegova tajnovita škole iluzije’. Ovaj čaroban vikend bit će ispunjen školom magije, školom za čarobnjake i Hokus pokus eksperimentima. Ne propustite ove zabavne vikende na kojima će se vaše dijete zabaviti kao nikada do sad! Iznimna pogodnost svakako je i besplatan boravak za djecu do 12 godina.

Hotel Park Punat

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i s neusporedivim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat mjesto je gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se slatkom besposličarenju te cijeli dan braniti svoj ‘položaj uz bazen’ ili upustiti se na aktivne i gastro avanture, dok se o vašim mališanima brine animacijski tim.

Hotel Park Punat

Čak 690 kilometara biciklističkih staza te brojne pješačke i trkačke staze odlično povezuju sva mjesta na ovom živopisnom otoku. U Falkensteiner Hotelu Park Punat možete iznajmiti bicikl i e-bicikl te na dva kotača istražiti ljepote Krka. Za one koji na odmor ne idu bez tenisica za trčanje, važno je znati da postoji čak šest trkačkih ruta, različite duljine i zahtjevnosti, tako da podjednako mogu uživati i početnici i iskusni trkači.

Zahvaljujući usluzi ‘sport concierge’ u hotelu možete unajmiti sportsku opremu za razne aktivnosti: SUP-ove, opremu za ronjenje, bicikle… i upustiti se u pravu malu obiteljsku pustolovinu!

 

Foto: PR