Neovisno o tome želite li malo začiniti stvari s partnerom ili više saznati o bliskim prijateljima, ove društvene igre mogle bi vam pomoći u tome

Društvene igre su, znamo već svi, zaista popularan način za provođenje vremena s društvom uz dobre grickalice i glazbu u pozadini. Iako se najčešće od njih traži odlična zabava za veće društvo (za one kompetitivnije i pobjeda, naravno) – postoje brojne koje vam mogu pomoći u boljem upoznavanju bliske osobe. Ove su upravo takve! Donosimo vam popularne društvene igre za bolji ljubavni ili prijateljski odnos – kako god vi odaberete. 

Fog of Love

društvena igra Fog of Love

Ova društvena igra je za dva igrača. Stvorit ćete i glumiti dva živopisna lika koji se susreću, zaljubljuju i suočavaju se s izazovom stvaranja neobične veze. Igrati Fog of Love je kao biti u romantičnoj komediji: vožnje roller coasterom, neugodne situacije, puno smijeha i mnogo teških kompromisa za napraviti. Kao i u pravoj vezi, ciljevi koje imate kao igrači bi mogli biti u suprotnosti s onima koje želi vaš suigrač ili suigračica.

Možete se pokušati promijeniti, ostati neumoljivi ili čak potajno odlučiti biti Srcelomac. Društvena igra je među popularnijima i puna iznenađenja – a iako joj je namjena da se parovi bolje upoznaju ili kroz igru detektiraju i bolje iskomuniciraju neke svoje probleme, vole je igrati i prijatelji koji vole društvene igre s ulogama.

Where Should We Begin – A Game of Stories

društvena igra Where Should We Begin

Za prodati vam ovu igru vjerojatno je sasvim dovoljno reći da ju je osmislila Esther Peler, najpoznatija seksualna terapeutkinja na svijetu. Esther ju je osmislila kako bi unijela razigranost i pripovijedanje u vaš sljedeći dejt ili neko slično intimno okupljanje. Ideja je došla nakon što je ovakve priče dijelila s najbližim prijateljima puna dva desetljeća, a onda je odlučila stvoriti upute i kartice s pričama na temelju razgovora koje je pokrenula na večerama, u svome uredu te s obitelji. S obzirom na to da nam je potrebno da se ponovno povežemo – zašto to ne bi bilo uz ovu prekrasno dizajniranu igru? 

Monogamy

društvena igra Monogamy

Ovo je igra koju bi možda neki htjeli držati sakrivenu, odmah pored nekih drugih seksualnih igračaka. Samo je za dva igrača, i sadrži polja koja uključuju određene radnje, poput otkrivanja više informacija o partneru ili ljubljenja te skidanja odjeće. Igra ima svoje faze, od “intimate” do “steamy” gdje, reklo bi se, stvari najviše eskaliraju.

The Therapy Game

društvena igra The Therapy Game

Vrlo hvaljena igra koja je praktički ono što i sam naziv društene igre kaže – terapija. Kad završimo u stvarno dobrom razgovoru s prijateljem, ponekad im damo pomalo neobičan, ali iskren kompliment: kažemo da je razgovor s njima kao razgovor s dobrim terapeutom. Iako ova društvena igra ne može nikoga pretvoriti u prave terapeute, no daje nam priliku da isprobamo jedan od najintrigantnijih zanimanja na svijetu. 

Therapy Game nudi nam rijetku priliku da slušamo i razgovaramo jedni s drugima u istinski ispunjenoj dužini i dubini, i to u nekoliko kategorija: posao, seks, odnosi, anksioznost… A postavljate svojim suigračima i suigračicama zanimljiva pitanja pomoću kojih ih bolje upoznajete, kao i izazove s kojima se suočavaju.

What Not To Say During Sex

društvena igra What Not To Say During Sex

Zabavna kartaška igra koja je više za zafrkanciju s frendovima koji se ne libe uletjeti u malo provokativnije teme. Imate čak 100 prijedloga što ne biste trebali nekome reći u spavaćoj sobi. Odličan poklon za frendove s dobrim humorom i igra koja će vas zabaviti par rundi (barem dok ne riješite sve karte!). Ako volite Cards Against Humanity, ovo vam može biti sljedeće na popisu za staviti na policu. 

 

Foto: društvena igra Where Should We Begin