Za Netflix nema ljetne stanke. Nezaobilazni streaming gigant je pripremio niz novih i originalnih naslova, koje će premijerno predstaviti tijekom srpnja. Pregledali smo popis novih naslova serijala i dokumentaraca koji stižu na Netflix te odabrali deset favorita koje i vama preporučamo za nadolazeće ljetne dane.

Pratimo i gledamo kronološki…

We The People (4. srpnja)

U produkciji Baracka i Michelle Obame, Netflix je kreirao edukativni serijal koji spaja glazbu i animirane videospotove, kako bi mlađim generacijama približili temeljna ljudska prava i odgovornosti vlade da ih omogućuje. Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert, Brandi Carlile…samo su neka od glazbenih imena čije glasove i pjesme ćemo moći čuti kroz ovaj serijal, dok se u redateljskim ulogama nalaze Peter Ramsey, Trisha Gum, Victoria Vincent….

I Think You Should Leave: Season 2 (6. srpnja)

Comedy-sketch serijal Tima Robinsona vraća se na Netflix sa svojom drugom sezonom! Očekujemo novu dozu bizarnosti, humora, sarkazma, cinizma i autentičnosti!

Resident Evil: Infinite Darkness – Season 1 (8. srpnja)

Kultna video-igra “Resident Evil” stiže u obliku dramske horror serije na Netflix! Glavni protagonisti Leon S. Kennedy i Claire Redfield vodit će glavnu riječ i u ovom CG (computer-graphics) animiranom serijalu, koji u ovom obliku na naše ekrane po prvi put stiže 8. Srpnja.

Atypical: Season 4 (9. srpnja)

U prvoj polovici srpnja na Netflix se vraća i serijal “Atypical”, sa svojom četvrtom, a ujednom i posljednjom sezonom. Serijal koji nam je na iskren, emotivan i atipičan način približio život i suživot s autizmom, moći ćemo gledati od 9. srpnja. U novoj sezoni pratimo daljnje odrastanje i put ka samostalnom životu glavnog lika Sama Gilchrist te njegovu obitelj, koja se pokušava snaći u novostečenim životnim okolnostima.

Virgin River: Season 3 (9. srpnja)

U obliku nove sezone, svoj nastavak dobiva i dramski serijal “Virgin River”, koji nam i dalje donosi priču glavne protagonistice Mel Monroe i njenog života u malenom gradu na sjeveru Kalifornije. Premijera treće sezone stiže nam 9. srpnja!

Heist: Season 1 (14. srpnja)

Novi true-crime Netflixov dokumentarac donosi nam priče o tri najveće pljačke moderne američke povijesti, a koje nam otkrivaju upravo osobe koje su ih izvele! Za serijal su zaslužni Oscarom nagrađena produkcijska kuća Dirty Robbert te za Emmya nominirani redatelj Derek Doneen.

Never Have I Ever: Season 2 (15. srpnja)

Serijal koji se protekle godine našao među najgledanijima na Netflixu, nakon uspješne prve sezone dobiva svoj nastavak! Sredinom srpnja stiže nam druga sezona koja nastavlja pratiti život 18-godišnje Devi Vishwakumar, tinejdžerke indijsko-američkog porijekla koja odrasta u južnoj Kaliforniji te se svakodnevno suočava s (teen) izazovima odrastanja.

Masters Of The Universe: Revelation (23. srpnja)

Kako smo ranije već i najavili, kultni crtić He-Man vraća se na naše ekrane, zahvaljujući upravo Netflixu! Nije riječ o reboot-u, već o potpuno novom nastavku koji će pratiti nove avanture omiljenog nam lika iz djetinjstva – priča se nastavlja točno tamo gdje je original stao davne 1985. godine, a redateljsku odgovornost je preuzeo Kevin Smith.

The Movies That Made Us: Season 2 (23. srpnja)

Dokumentarni serijal posvećen filmskim klasicima i blockbusterima dobiva svoju drugu sezonu, kroz koju ćemo moći saznati priče o kultnim filmskim naslovima kao što su “Jurassic Park”, “Back to the Future”, “Pretty Woman” i “Forrest Gump”!

Outer Banks: Season 2 (30. srpnja)

Nakon uspješne prve sezone, ova teen-drama s elementima sapunice također dobiva svoj nastavak! Za sam kraj srpnja na ekrane nam stiže druga sezona koja ljubavne zgode i nezgode grupe tinejdžera različitog društveno-ekonomskog statusa. Ako ste voljeli “One Tree Hill” i “Gossip Girl”, ovu seriju slobodno stavite na svoju “Watch” listu!

Uživajte u srpnju u svim guštima koje ljeto donosi, od plaže, sunca, druženja, odmora do dobrih serija!