Kao vrhunac vijesti u sklopu Geekenda, tjedna u kojem je objavljivao različite informacije i novosti vezane za dugoiščekivane serije poput The Witcher, The Sandman i The Cuphead Show, a koji je trajao od 7. lipnja do danas, Netflix je za kraj čuvao spektakularnu vijest – objavio je da se vraća kultni crtić He-Man

Kevin Smith, redatelj koji stoji iza filmova poput Clerksa i Chasing Amy, preuzeo je u svoje ruke težak zadatak oživjeti crtani koji je mnogima od nas obilježio djetinjstvo. No prema prvim reakcijama na trailer čini se da je u tome i uspio. Fanovi su već u kalendare zabilježili velikim crvenim kružićem 23. lipnja kad se kreće prikazivati na streaming platformi Netflix.

Ono što je razlika između dosadašnjih kultnih crtanih koje je Netflix odlučio vratiti na male ekrane, poput She-Ra i princeze moći, He-Man nije obični reboot, već nastavak. Crtani se nastavlja točno tamo gdje je original stao davne 1985. godine, s time da je pridodan fantastičan član postave – Mark Hamill kao Skeletor. Uostalom, pogledajte sami trailer u nastavku. Sive lubanje silo!