Not Just A Label vodeća je svjetska dizajnerska platforma koja prezentira i njeguje današnje mlade nade u svijetu suvremene mode, baš kao što je naš talentirani dizajner Donovan Pavleković. Saznali smo sve o još jednom njegovom velikom uspjehu!

Platforma Not Just A Label nastala je 2008. godine s ciljem unošenja svježine u modni sustav, a od samog početka ona radi na uzdizanju brendova i njihove prepoznatljivosti diljem svijeta. Do današnjeg dana ova je platforma predstavila više od 45 tisuća dizajnera, a svoje mjesto tamo pronašao je i hrvatski modni dizajner Donovan Pavleković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donovan Pavleković (@onlydonovan)

Veliki uspjeh domaćeg dizajnera

Svjetski eksperti zaduženi su za izbor najboljih radova na ovoj platformi te kategorizaciju kolekcija u tri ranga – White sheep, Grey sheep i Black sheep. Svakoga tjedna stručni tim izabire nove članove ovih kategorija i to samo prema kvaliteti modnih kolekcija i fotografija, bez obzira na geografsko područje, obrazovanje i stadij nečije karijere.

donovan pavleković

Sa samo dvije modne i jednom art kolekcijom, Donovan Pavleković uvršten je u najviši, Black sheep rang i njegov rad vidljiv je na ovotjednom Black sheep portalu Not Just A Label platforme. Donovan se predstavio s fakultetskim kolekcijama Beautiful crime i Children gone koje je stvorio pod mentorstvom profesora Jasminke Končić i Duje Kodžomana s Tekstilno-Tehnološkog fakulteta u Zagrebu te s jednom samostalnom art kolekcijom Tester Lorence. Sada znate zašto smo rekli da je Donovan Pavleković ime koje trebate zapamtiti!

Foto: Donovan Pavleković