Uskoro nam stiže ono, svima najdraže godišnje doba, a samim time i raste potražnja za putovanjima i letovima. Stoga je Croatia Airlines uvela nove, sezonske letove iz Splita.

Uvođenjem novih letova, Croatia Airlines širi svoju mrežu i povezanost s europskim odredištima tijekom sezone. Tako je ranije ovog tjedna, uoči prvog leta iz Splita za Oslo održana svečanost na kojoj su službeno uveli letove za ovaj norveški grad i makedonski dragulj, Skoplje.

“Drago nam je da smo proširili našu mrežu destinacija iz Splita i da ćemo prometovati linijama za Oslo i Skoplje. Tako ćemo tijekom ove sezone Split direktno povezati s 20 inozemnih destinacija, a Hrvatsku s 24, čime ćemo pružiti snažnu potporu razvoju hrvatskog turizma i gospodarstva”, rekla je Marija Pavić, voditeljica prodaje Croatia Airlinesa.

Na prvom letu sezonske linije iz Splita za Oslo bilo je 82 putnika, a za povratno putovanje je predbukirano 89 putnika, čime se potvrđuje interes putoholičara za ovu destinaciju.

Sezonski letovi za Oslo su planirani jednom tjedno, nedjeljom s polaskom iz Splita oko 14 sati. Što se tiče sezonskih letova za Skoplje, planirana su dva leta tjedno – utorkom i petkom.

Putnici će na ove, nove sezonske letove za Skoplje i Oslo moći računati sve do sredine listopada, pa za sve koji i dalje nisu isplanirali ljetovanje, možda baš ova ponuda letova razjasni dilemu.