Vrijeme je za lipanjske planove, a mi smo pronašli jednu od boljih opcija u sunčanoj Grčkoj koja vam ne bi smjela tek tako promaknuti.

Poznati niskotarifni div, Ryanair, koji svoje letove redovito usmjerava iz Zagreba prema svjetskim destinacijama, trenutno u ponudi ima jako povoljne karte za Grčku. Tako ovih dana možete uloviti zbilja jeftine avionske karte za lipanj, i to za divne otoke Kos i Krf te Solun odnosno Thessaloniki, drugi po veličini grad u Grčkoj. Najjeftiniju opciju smo pronašli za otok Kos gdje možete odletjeti za svega četrdesetak eura, i to s datumom 11. lipnja, ako se pak odlučite za neku drugu nedjelju kada su na rasporedu letovi za ovaj otok iz Zagreba, nećete niti tada loše proći jer će vas povratna karta ispasti manje od sto eura. Do Krfa iz Zagreba možete letjeti za nešto više od pedesetak eura, također tijekom lipnja.

Ako vam je Kos manje poznati grčki otok, ne brinite, ne možete pogriješiti s odabirom Grčke kao destinacije za sunčani odmor. Kos odnosno Cos je otok u Egejskom moru i nalazi se blizu turske obale te je relativno velik otok koji vrijedi istražiti.

Foto: Profimedia