Dvije godine nakon što se na građanskoj ceremoniji udala za galerista Sinišu Mačkovića (inače, podrijetlom Hrvata), Chloë Sevigny je odradila i crkveno vjenčanje u kapelici. Za svoj veliki dan mladenka je, očekivano, odabrala jako zanimljive outfite, a posebno se izdvojila Jean Paul Gaultier haljina koju je kreirao veliki Glenn Martens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny)

Jedinstvena mladenka

U društvu dvogodišnjeg sina Vanje i bliskih prijatelja u koje se ubrajaju i slavna imena poput Dereka Blasberga ili Oliviera Zahma, mladenci Chloë Sevigny i Siniša Mačković izrekli su svoje sudbonosno da. Ceremonija se održala u maloj bijeloj kapelici u Connecticutu, a poznata glumica, model i dizajnerica koju smo ne tako davno imali prilike vidjeti i u Zarinoj kampanji, na svoj je dan u kosi imala cvjetni ukras, a u rukama držala elegantni buket kala. Od cvijeća nam je ipak bilo važnije što će – odjenuti. Uz pomoć stilistice Haley Wollens odabrala je neobičnu, slojevitu i pomalo prozirnu Jean Paul Gaultier haljinu s nabranim dijelom na ramenima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny)

Martini i cigarete

Nakon ceremonije, mladenci su se odvezli u vintage Mercedesu sa znakom „upravo vjenčani“ te pripadajućim konzervama sa stražnje strane. Poznata mladenka se tijekom večeri presvukla nekoliko puta, između ostalog u bijeli čipkasti kombinezon te mini haljinu sa kratkim šlepom s (navodnim) Mugler i Loewe modnim potpisom. Fotografije s društvenih mreža koje su uzvanici rado dijelili s javnosti dokazuju kako je ovo vjenčanje pružilo dobar povod za dobar provod, barem u slučaju ove omiljene kulerice koja ni ovoga puta nije razočarala modnim odabirima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Siegel (@josh13siegel)

 

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images/ Instagram