Predstavljena je kampanja za novu Zara Home sezonsku kolekciju, a neočekivano uključuje i kratki film s omiljenom fashionisticom u glavnoj ulozi

Kako bi predstavila ovosezonske ključne komade iz kolekcije, Zara Home se u stvaranju konceptualnog umjetničkog djela udružila s legendarnim redateljem, kreativnim direktorom i urednikom Fabienom Baronom, koji je napisao i režirao ovaj kratki film. Glavnu ulogu u filmu dobila je zauvijek posebna glumica i modna ikona Chloë Sevigny, koja je i ovoga puta odradila odličan posao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zara Home (@zarahome)

Prizori iz filmske kampanje smješteni su u art deco vilu imena Casa de Serralves, koju je početkom prošlog stoljeća osmislio slavni portugalski arhitekt José Marques da Silva. Prostorije u vili poslužile su kao idealna pozadina za novu kolekciju inspiriranu wabi-sabi filozofijom i minimalizmom. Klasične linije, prirodni materijali i neutralna paleta svidjet će se mnogim zaljubljenicima stiliziranja interijera, a pomno izabrani i probrani komadi dobro će funkcionirati u gotovo svakom prostoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zara Home (@zarahome)

Ova minimalistička, zemljana i bezvremenska kolekcija uklapa se u širu estetsku viziju brenda koji je postao omiljeno go-to mjesto kada je u pitanju opremanje doma. Kvalitetno izrađeni osnovni komadi poput keramičkih vaza, tradicionalnog staklenog posuđa ili lampe organskog oblika samo su neki koje možemo vidjeti u ovoj kampanji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zara Home (@zarahome)

Prozračnost, klasična paleta boja i povezanost s prirodom glavna su estetska obilježja u filmu koja inspiriraju i oblikuju glumačku izvedbu glavnog lika. U filmu gledamo kako Chloë priprema ulogu iz filmskog scenarija, a kroz cijeli uradak nosi jednostavne crne outfite. Mističan i isprva pomalo zastrašujuć, film ipak završava kadrovima u vedrijim tonovima. Kako to zapravo izgleda, pogledajte sami!

Foto: Zara Home