U posljednjih tjedan dana svojim nas je izgledom nekoliko puta ponovno osvojila omiljena glumica Blake Lively, koja jednostavno ne zna modno pogriješiti. I to, navodno, bez stilista

Romantično-glumački tandem Reynolds-Lively jedan je od naših najdražih holivudskih parova. Osim što volimo njihov duhovit odnos na društvenim mrežama, volimo i njihova javna pojavljivanja. Kada je moda u pitanju, Blake Lively već dugi niz godina pokazuje kako se to radi, a nije razočarala ni ovoga puta.

Ljubičasta dominacija

Na premijeri novog mjuzikla na Broadwayu pod nazivom The Music Man, čija je zvijezda Hugh Jackman, Blake se pojavila u ljubičastom Sergio Hudson power odijelu s dubokim dekolteom i tako se pridružila sada već podužem popisu slavnih dama koje su u protekloj sezoni odabrale odijelo u boji godine. Fun fact – u odijelu slične boje na istom eventu pojavio se i Ryan Reynolds, što znači da imamo novi najdraži matching trenutak.

blake lively

Seksi i sofisticirana

Posljednji put kada smo se uvjerili da je Lively zaista modna ikona bio je prije nekoliko dana. Tjedan mode u New Yorku donio je brojne zanimljive trenutke, u koje se ubraja i nova Michael Kors revija na kojoj je Blake održala još jednu modnu lekciju u pastelno plavom i svjetlucavom kompletu istog dizajnera. Spojila je kratki top, suknju olovka kroja te jaknu u istom tonu. Ono što je dodatno doprinijelo glamuroznom izgledu svakako su valovita frizura i crveni ruž, koji neodoljivo podsjećaju na estetiku zlatnog doba Hollywooda. Jedva čekamo njena nova modna izdanja!

blake lively

Foto: Jamie McCarthy/ Dimitrios Kambouris/ Arturo Holmes/ Getty Images