Ovih dana više nego ikad žudimo za udobnošću i jednostavnošću i tražimo mali kutak za sebe u kojem se osjećamo dobro i sigurno

Upravo iz tih razloga Anamarija Brkić odlučila je liniju Basic usmjeriti na ključan komad svakog ženskog ormara, ultimativni klasik bez kojeg je nezamislivo stvarati jednostavne i udobne kombinacije. Tako donosi prvi dio nove ‘Home Stories – The stories that connect us’ kolekcije, u kojoj je kvalitetna majica okosnica kolekcije – ona je vječna, lako kombinirana, nosiva u svim prilikama i saveznik u svim onim situacijama kada smo bez ideje što nositi.

Stvorena je za igru s najdražim trapericama, bilo onima retro kroja i visokog struka, ili klasičnim modelima koji ostavljaju sofisticiran i chic prizvuk. Istovremeno je idealna za sve one ležerne situacije u kojima nosimo trenirke, vječno moderne bijele tenisice i chic balonere, ali i za poslovne prilike gdje sjajno izgleda uz oversized blazere i hlače peglane na crtu.

“Osim zanimljivih krojeva koji stvaraju bezbroj mogućnosti kombinacija, boje su ono zbog čega će naše T-shirts postati vaš najdraži komad ove jeseni. Crna i bijela dozvoljavaju modnu igru jer se lako stiliziraju i savršeno spajaju s paletom jesenskih tonova, kao i neodoljivim uzorcima. Cijela kolekcija izrađena je od već prepoznatljivog MicroModala, materijala koji je sinonim za udobnost i kvalitetu. Izuzetno je ugodan za nošenje i divno pada, pa je upravo iz tih razloga omiljen materijal naših Basic kolekcija.” kaže Anamarija.

“Uskočite u svoje traperice ili chic donji dio trenirke, izaberite vama najdraži A’marie Basic T-shirt i osmislite ležerne kombinacije u kojima ćete uživati u omiljenim ritualima koje nam donosi ova šarmantna jesen. I ne zaboravite da su upravo ti mali rituali ono što nas čini sretnima.”

Kolekcija je dostupna na amarie-fashion.com i u A’MARIE dućanu na adresi (Gundulićeva 19). Sve novitete iz ponude brenda potražite i na njihovom Instagram profilu.

Fotografkinja: Senja Vild

Model: Ivana Pirizović

Frizura: Helena Blatančić za Salon Teuta

Kreativno vodstvo: Anamarija Brkić 

Lokacija: Selectedd trgovina – Preradovićeva 32