Još jedan nepresušan imaginarij brenda Charlie, vizualno potpisuje fotografkinja Mare Milin, a sve skupa zapakirano je u novu modu priču.

Kampanja proljeće / ljeto 21 predstavljena je kao modni editorijal jer je Lori zaljubljenica u modne editorijale s konceptom, a Mare je autorica nebrojenih editorijala pamtljivih po svom izričaju. Maksimalno pročišćeni vizuali podcrtavaju stav Charlie designa u predstavljanju ove kolekcije.

Bijela kao neprikosnovena boja ljeta, apostrofira ljetna predimenzionirana odijela s prošivima na neočekivanim mjestima, hlače obrubljene žicom za formiranje rubova, ležerne asimetrične kombinezone, prozirne jakne i lepršave haljine s plastificiranim fotografijama iz prethodnih kampanja. Crna je u kontrapunkt ulozi te ostavlja snažan dojam iako se radi o gotovo identičnim komadima.

Charlie lice SS21 utjelovljuje nestvarna Niko, koja istovremeno zrači izvanvremenskom ljepotom. Charlie vizija za ljeto je jasna, prepoznatljiva i vizionarska. U očekivanju boljih vremena, preostaje nam samo sanjati.

 

flash!

Charlie Tim
Dizajner / Koncept: Loredana Bahorić
Asistenti: Tomislav Bahorić  i Aya Vukasinović
Foto :Mare Milin
Make Up Artist:  Simona Antonović
Kosa :Ana Čala Višnjić / Studio Mila
Model: Niko Matičević / Relatum
Cipele: Moda Ivana