Kuća za odmor Bale, Bale pravi je skriveni dragulj smješten usred doline gornjeg toka Kolpe. Ova oaza mira idiličan je umjetnički stvoren prostor dizajniran za one željne bijega od užurbane svakodnevice.

Kroz vrata ove kuće ulazite u prostor gdje se udobnost susreće s luksuzom. S dvije prostrane spavaće sobe, potpuno opremljenom kuhinjom i ugodnom dnevnom sobom, ova oaza nudi savršen sklad između modernosti i topline doma. Svaki detalj pažljivo je promišljen kako bi gostima pružio iskustvo udobnog bijega iz stvarnosti.

Osim toga, kuhinja je pravo malo čudo opremljeno kompletnim kuhinjskim posuđem, modernim aparatima i svim potrepštinama koje su potrebne, što je odlično, jer prilikom pakiranja ne moramo brinuti o dodatnim potrepštinama koje moramo ponijeti, već se samo osigurati da ponesemo omiljenu pidžamu.

Tehnologija pametne kuće dodatno podiže iskustvo boravka, pružajući gostima kontrolu nad svjetlom, sjenilima i sigurnosnim sustavom s brzim internetom i Bluetooth zvučnicima.

No, istinsko čudo ove oaze otkriva se u vanjskim prostorima. Terasa s vanjskom kuhinjom, roštiljem i blagovaonicom pruža savršeno mjesto za uživanje u gastronomskim čarolijama pod zvijezdama. Ako poželimo i malo dodatnog opuštanja, tu je vrući kupelj na sunčanoj palubi s ležaljkama, a kuća čak ima i infracrvenu saunu u kupaonici.

Bilo da se upuštate u avanture istraživanja okolnih čuda, pješačite slikovitim stazama ili se jednostavno opuštate u vrtu, ova oaza mira pruža nezaboravno iskustvo bijega iz stvarnosti. Nama se ovo čini kao idealni spoj luksuza, udobnosti i prirodnog okoliša u kojem se svaki trenutak pretvara u poseban doživljaj.

 

Foto: Bale,Bale kuća za odmor