Baby Lasagna osvojio je globalnu glazbenu scenu svojim hitom “Rim Tim Tagi Dim“, koji je nedavno donio drugo mjesto Hrvatskoj na Eurosongu. No ovaj uspjeh ne jenjava jer pjesma i dalje dominira glazbenim ljestvicama.

Nakon impresivnog debitiranja na #5 poziciji na globalnoj Spotify ljestvici najslušanijih pjesama, Lasagnin hit sada dominira i na službenoj “Global Top 50 Daily” Spotify listi najslušanijih pjesama na svijetu.

Pjesma je debitirala na impresivnom #45 mjestu ove globalne liste te se brzo penje i na ostalim Spotify top-listama diljem svijeta. Nevjerojatan je uspjeh što se “Rim Tim Tagi Dim” nalazi na visokim pozicijama na top-listama u zemljama poput Finske, Švedske, Estonije, Austrije, Latvije, Litve, Švicarske, Islanda, Ukrajine i mnogim drugim.

Ali uspjeh se ne zaustavlja samo na Spotifyju. Na glazbenoj platformi Apple, “Music Daily Top 100” lista pokazuje slične rezultate. Pjesma se popela na vrh u Sloveniji te se također visoko pozicionirala u zemljama poput Švedske, Finske, Estonije, Cipra, Švicarske i mnogih drugih.

Osim što je osvojio publiku, Lasagna je dobio i priznanja kao što su OGAE nagrada publike i Marcel Bezencon u kategoriji “Press Award”. 

 

Foto: PR