Authentic Beauty Concept naziv je novog veganskog premium branda za njegu i styling kose koji je inspiriran frizerima, umjetnicima i ljudima koji dijele iste vrijednosti. U otkrivanju istinske ljepote pojedinca, Authentic Beauty Concept zagovara stav bez filtera te autentičnost kose i prihvaćanje prirodnih tekstura. Jasna poruka ovog snažnog pokreta koji se krije pod nazivom #authenticbeautymovement glasi: „Budi svoj!“

Nakon prošlotjednog globalnog lansiranja u Berlinu, pokret autentične ljepote stigao je na velika vrata i u Hrvatsku. Studio Evelin jedan je od prvih salona koji se priključio pokretu koji slavi autentičnost i prirodnu ljepotu svakog pojedinca. Stručnost kreativnog tima pod vodstvom Evelin Benković, jedne od najpriznatijih zagrebačkih stilistica za kosu, došla je do izražaja i u snimanju Authentic Beauty Concept kampanje u kojoj glavnu ulogu ima Leona Paraminski. Naša glumica s američkom adresom pridružila se pokretu autentične ljepote, a njezine neobrađene fotografije šalju jasnu poruku o njenoj viziji prirodne ljepote. Sofisticirana kreativnost i autentičnost kojom odiše kampanja, ali i višegodišnji rad studija Evelin, u potpunosti se stopila s filozofijom ovog premium branda koji vjeruje da autentična ljepota proizlazi iz karaktera pojedinca.   

 Authentic Beauty Concept vjeruje u mindfulness koji dušu i um dovodi u ravnotežu stoga je, u skladu s tim, kreirana premium frizerska usluga pod nazivomMemento čiju su vrijednost prepoznali i frizerski stručnjaci iz studija Evelin koji će svoje klijente povesti na jedinstveno osjetilno putovanje te im pružiti duboke trenutke opuštanja i svjesne prisutnosti.

Kada su u pitanju formule proizvoda, ovaj holistički veganski brand vjeruje da je ono što se izostavlja iz sastava proizvoda jednako važno kao i ono što se upotrebljava. Upravo zato, u svim proizvodima za njegu i styling kose, koriste se veganske formule bez sulfata, parabena, silikona, mineralnih ulja i umjetnih boja, čime se zagovara nužnost pažljivog biranja čistih i prirodnih sastojaka.

Snaga pokreta autentične ljepote koji je zahvatio cijeli svijet dokazuje da glamurozne frizure, savršeno retuširane fotografije i pretjerano komplicirane formule korištene u beauty proizvodima, polako odlaze u zaborav. S time se slaže i Evelin Benković koja smatra da nove generacije potrošača iznimno cijene iskrenost i autentičnost, koju i sami njeguju u svom salonu, te su osobito osviješteni po pitanju sastojaka koji se nalaze u proizvodima za njegu kose.

Osim brojnih stručnjaka u frizerskoj industriji, ovaj pokret preplavio je i društvene mreže pod hashtagom #authenticbeautymovement. Žene diljem svijeta dijele inspirativne citate, fotografije bez filtera i pretjerane šminke te vlastite beauty rutine s naglaskom na prirodne sastojke. Ujedinjena u stavu prema autentičnoj ljepoti koja izvire iz čovjekove osobnosti, zajednica #authenticbeautymovement redefinirat će dosadašnje standarde ženske ljepote, a pojmu autentičnosti dati novu, vjerodostojnu dimenziju. Fotografije kampanje pronađite u galeriji!

Pridružite se pokretu #authenticbeautymovement. Osvijestite vlastitu vrijednost i svoju unutarnju ljepotu koja počinje u onom trenutku kad odlučite biti svoji. 

Model: Leona Paraminski

Fotografija: Šime Eškinja

Frizura: Studio Evelin

Proizvodi za kosu: Authentic Beauty Concept

Šminka: Sanja Agić

Stilist: Ivana Karapanđa