U svijetu mode, gdje su trendovi prolazni kao vjetar na pisti, jedna ikona stoji nepokolebljivo kao luč u oluji – Naomi Campbell. Ova modna diva iz 90-ih odbija stati, a zašto i bi? Ne samo da je dio najnovijih Boss reklama i stvara kolekciju za PrettyLittleThing, već je i predvodnica najnovije kampanje Alexander McQueena, zajedno s nizom drugih velikih imena.

Naomi Campbell & zvjezdana posta slavnih modela

U ovoj jesenskoj kampanji za luksuzni brend, Naomi se ne pojavljuje sama – udružila se sa zvjezdanom postavom slavnih, uključujući modela Liu Wen, glumicu Evu Green, nadahnjujuću Yseult, Eliotta De Smedta, Karolinu Spakowski, Momo Ndiaye i Elle Fanning.

Svaka fotografija koju je snimio David Sims izgleda kao da je izašla iz maštovite knjige bajki. Naomi Campbell oduzima dah u haljini sa crvenim izrezima i kosim detaljima ukrašenim perlama, dok stiletto čizme dodaju dozu oštrog glamura. I ne zaboravimo kombinezon bez naramenica – Naomi ga nosi s takvom gracioznošću da bi i najzahtjevniji modni kritičari bili bez daha.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alexander McQueen (@alexandermcqueen)

Dok se mnogi brendovi trude impresionirati egzotičnim ili urbanim pozadinama, Alexander McQueen nas podsjeća na moć same odjeće. Svaki komad izrađen je s pažljivošću krojača, a svaki model priča svoju priču. Studijska pozadina djeluje kao prazno platno na kojem se fenomenalno izražava ekstravagancija McQueenove kreacije.

Ova kampanja je podsjetnik da su slavni modeli i glumci neodoljivi duo. Naomi Campbell i njezina postava prenose nam, ne samo odjeću, već i emocije, snagu i samopouzdanje. 

 

To je modna simfonija koja će ostati urezana u povijest mode, baš kao što je Naomi ostavila trag svojim korakom na pisti. A ova nova kampanja ne samo da predstavlja odjeću, već je i prava oda nasljeđu Alexander McQueena.

Foto: Instagram alexandermcqueen