Dolaskom jeseni svi se više posvećujemo uređenju doma. Donosimo vam tri prijedloga koja će vas uvesti u novu sezonu.

Jesen je i službeno stigla, a vi i dalje na policama imate ljetnu garderobu dok se laneni jastuci ukrašavaju vaš dnevni boravak? Vrijeme je za promjene. Donosimo vam tri jednostavna savjeta kako da se pripremite za novu sezonu:

1. Garderoba

Znamo – i dalje volite nositi svoje ljetne haljine u kombinaciji s čizmama ili tenisicama, no nekim odjevnim komadima stvarno je vrijeme da se sklone u pozadinu ormara. Vrijeme kupaćih kostima, šorceva, lanenih komada i kaftana zasigurno je prošlo, a i vi ćete se više veseliti jeseni ukoliko vidite svoju jesensku odjeću čim otvorite ormar. Uz to, počastite se i s par komada iz novih kolekcija i stavite ih na vidjelo. Ljetne komade pospremite u kutije ili u posebni dio ormara. Svoje jakne i kapute odnesite na kemijsko čišćenje jer samo je pitanje dana kada će temperature pasti još niže.

2. Pripremite dekice i mirisne svijeće

Možda vas ovo asocira na hygge, ali nove dekice ili jastuci u jesenskim bojama odmah će utopliti vaš dnevni boravak. Uz to, kupite svijeće koje mirišu na jesen, na bundevu ili vaniliju i uživajte u prvim kišnim danima.

3. Kuhinja

Na kuhinjske police smjestite nove teglice sa svježim začinima, u vazu stavite dugotrajne ukrase poput pamukove grančice i otvorite sezonu ispijanja čajeva. Blagavaonicu ukrasite novim podlošcima u nešto neutralnijim nijansama i jesen može početi!

Foto: Living4media