Svi pričaju o novoj kampanji luksuznog brenda Bulgari, a jasno nam je i zašto. U kratkom filmu Unexpected Wonders koji je režirao slavni Paolo Sorrentino pojavljuje se moćni holivudski duo – Anne Hathaway i Zendaya!

Kratki film koji donosi lijepe kadrove iz Italije snimljen je u grandioznoj vili koja gleda na Rim, a kampanja je upravo inspirirana ovim gradom koji zove na potragu za ljepotom u neočekivanim mogućnostima. Dvije poznate dame u novom filmu nose spektakularne komade Bulgari nakita i pritom odmaraju, sviraju klavir, plešu i uživaju u pogledu na vječni grad.

Anne Hathaway je ovom prilikom po prvi puta postala ambasadorica ovog talijanskog brenda nakita, a Zendaya tu ulogu ima već neko vrijeme. Ipak, glumicu koju pamtimo po ulogama u filmovima poput Princezinih dnevnika, Vrag nosi Pradu ili Interstellar imali smo priliku već prije nekoliko dana na Filmskom festivalu u Cannesu vidjeti kako nosi statement Bulgari ogrlicu i tako na najljepši način obznanjuje buduću suradnju.

Anne Hathaway na Filmskom festivalu u Cannesu, 19. svibnja 2022.
Zvjezdani nakit

Bulgari je odavno poznat kao jedan od omiljenih brendova nakita za celebritije, a ova kampanja tu je poziciju dodatno učvrstila. Osim već spomenutih glumica koje su dale svoj pečat novoj kolekciji svojim ulogama u kratkom filmu Paola Sorrentina, u kampanji su sudjelovale i glumica Priyanka Chopra Jonas, Lisa iz grupe Blackpink te kineska glumica Shu Qi. Ako ga još niste pogledali ili jednostavno želite ponovno (razumijemo), evo i filma!

 

Foto: Joe Maher/ Pascal Le Segretain/ Getty Images/ YouTube