Volimo kada u high street dućanima naletimo na baš dobar odjevni komad, a u posljednje vrijeme isti mora zadovoljiti više kriterija: da je napravljen od kvalitetnog materijala, da ima solidan kroj i da se u njemu naposljetku možemo zamisliti i mnogo dulje od jedne sezone. Sva tri kriterija ove je sezone zadovoljio ovaj savršeni ljetni komplet koji nam stiže iz Zare!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carina Pinheiro (@carinapinheiro)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Mitrović (@hashtagsandra_)

Da je Zara za ljeto 2022. ponudila sjajnu odjevnu kombinaciju, u slučaju ovog kompleta potvrdile su nam mnoge više i manje poznate žene, koje posljednjih tjedana, bilo na Instagramu ili na gradskim ulicama, viđamo u Zarinom chic spoju kukičane bijele košulje i kratkih hlačica.

Zarin komplet izgleda kvalitetno i profinjeno, a napravljen je od 100% pamuka pa ćete se u njemu osjećati ugodno cijelog ljeta. Košulja se može nabaviti po cijeni od 229,90 kuna, baš kao i kratke hlačice, pa za manje od 500 kuna možete investirati u savršeni ljetni komplet koji će se u vašoj garderobi zadržati mnogo dulje od jednog ljeta. Dapače, na njega ćete moći računati kada god nemate ideju što odjenuti ili vam treba efektan look za razne ljetne prigode. Mi se u slučaju ovog kompleta zamišljamo na ljetovanju i u kombinaciju još dodajemo ravne sandale, slamnati ceker i bezvremenski zlatni nakit.

Naslovna fotografija: @hashtagsandra_

Foto: Zara, Instagram