Sniženja su već neko vrijeme u punome tijeku! Još nije stigao zadnji krug, kada se cijene spuste do kraja, ali već sad, ako dobro prošvrljate dućanima i webshopima, možete pronaći sjajne prilike.

A jedan od prvih dućana koji uvijekr ado posjetimo za vrijeme sniženja svakako je omiljena Zara. Webshop je velik, neke su stvari tek minimalno snižene, ali mi smo dobro pregledali sve kategorije, i pronašli neke sjajne ulove! U pravilu, jako ljetne stvari, poput laganih haljina te kratkih topića , a koje nam trenutno trebaju, nemaju veliki popust. Bar zasad. Ono što se trenutno najviše isplati kupiti stvari su koje su prve stizale u proljetnoj kolekciji, poput jakni, sakoa te dugih hlača. Lukava je Zara, znaju oni da nam sada više trebaju hlačice nego parka jakne pa ih zato nije niti snizila.

Ali baš se zato sad isplati nabaviti komade koje možemo nositi na jesen, i to po djeliću cijene koju bismo platili kada slični komadi dođu s novom kolekcijom. Ako vam divan sako jarke boje, baloner od trapera ili oversized jakna po mini cijenama zvuče kao dobra ideja, svakako pogledajte što smo još našli na sniženju, i po kojim cijenama!

BALONER OD TRAPERA, 36 eura/ nova cijena 13 eura

BERMUDE S PRINTOM, 20 eura/ nova cijena 13 eura

ZELENI VUNENI SAKO, 50 eura/ nova cijena 20 eura

MARY JANE CIPELE, 23 eura/ nova cijena 8 eura

MINI HALJINA, 18 eura/ nova cijena 10 eura

CARGO HLAČE, 26 eura/ nova cijena 13 eura

OVERSIZED PARKA JAKNA, 36 eura/ nova cijena 13 eura

SANDALE, 40 eura/ nova cijena 13 eura

Foto : Zara